12 aralıkta teslim olacak devrem war mı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BİLECİK 9'UNCU JANDARMA EĞİTİM ALAY K.LIĞI
BİLECİK :)

merak ettiğm artık dağıtım olurmuyuz? kısa dönemler aynı il sınırı içinde dğıtılıyo sanırım sadece..
hayırlı olsun kankı tamda sımdı karda yagıyor allah yardımcın olsun :D

ne bu soğukta askerlik mi:D:D şaka gibi:D neyse şaka bi yana arkadaşlar kıyak yerlere düşmüşsünüz hakkınızda hayırlısı neyse o olsun;)

herkeze hayırlı olsun işinz iş :) ben ne olacaksam :) daglarda gezerim gibime geliyor :)

BİLECİK 9'UNCU JANDARMA EĞİTİM ALAY K.LIĞI
BİLECİK :)

merak ettiğm artık dağıtım olurmuyuz? kısa dönemler aynı il sınırı içinde dğıtılıyo sanırım sadece..

Görkem ve Birliğine teslim olacak Tüm Arkadaşlara, Allaha Emanet Olun, Hayırlı Teskereler...

bugun yola çıkacak bütün arkadasların yolları açık olsun. ben 13ünde yola çıkıyorum. ;) TSK bana torpil geçmiş 2 gün geç gidiyorum :p

Giden tüm askerlere hayırlı teskereler.

Kuzen Diyarbakır piyade bakım kısa dönem
Komsu Adana Jandarma kısa dönem çıktı

Kuzen'in evrakta 14'ü yazıyormuş, otobüs ve uçaklardaki sıkışıklığı önlemek için bazılarını 2'şer gün geç çağırıyorlar galiba.
Bu arada Murat 12'sinde teslim oluyorsan 17 Mayıs'da evde olursun. Senin ev denizliye çook uzak olduğu için yol iznini 1 gün ya verirler, ya hiç vermezler :)

askere giden arkadaşlara hayırlı teskereler...

hadi murat kardeşim güzel yere düştün ve kısa dönem yaklaşık 5 ay(izinleri çıkarsan)....evinede yakın....telefonum var sanırım sizde bi sorun olursa arayabilirsiniz.....hayırlısı olsun şimdiden

Geri