12 aralıkta teslim olacak devrem war mı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hadi murat kardeşim güzel yere düştün ve kısa dönem yaklaşık 5 ay(izinleri çıkarsan)....evinede yakın....telefonum var sanırım sizde bi sorun olursa arayabilirsiniz.....hayırlısı olsun şimdiden

eyvallah dostum sağol. Telefon götürmeyeceğim yanımda ama tüm rehberimi bir A4'a aktardım, Birde askerlik yapacağım yerde çok samimi bir komutan çıktı. Adamın dediği zaten burada kasmıyoruz kimseyi bizim için iştima önemli 05de ayağa dikeriz ondan sonrası cok rahattır olmassa yanıma alırım felan dedi. Hayat bana da gülmeye başladı biraz.

Arkadaşlar dikkat :

Genelkurmay'dan korkutan açıklama: "İstikamet Sağınız!

kaynak :zaytung.com :)

şuan itibariyle 12 aralık, artık bu açıklama ne ifade ediyo orda öğrenirsiniz :)

harbi ne demek şimdi bu? :)

Görkem, hayırlısıyla git, gel. yolun açık olsun...

yemin törenimiz oldu bile ne kaldiki şunun şurasında atarsa 147 :)

Yemini ettik dağıtımlar yapıldı. Denizli / Honaz ilçe Jandarma Gürlek karakolunda 3 ocaktan itibaren başlıyorum bu arda Fazla başvuru olduğu için ilk defa denizliye vermişler ayıptır söylemesi bütün gün yatıyoruz. Dün yeni yerime gittim baktım kapıdaki nöbeçi askere denizli akköyden geleceğimi söyledim abi orası sürgün gibi burada akköyle yapılan temizliğin %10nu yapıyoruz dedi (-ki ben akköyden çok memnundum kurada inşallah akköy çıkar diye dua ediyordum). 1 kere spor yaptık zaten hepimiz kelli felli g*tü göbekli adamlarız :) koşturtmuyorlar. Nöbeci cocuk hatta cep telefon numarasını verdi. Birşey olursa ara diye, 7 sene denizlide yaşağım için büyük ihtimal kurye olurumuşum. Yeni yerde hiç spor yokmuş Denizli organize sanayinin göbeğinde ve ben orada 3 sene çalışmıştım babam tüm sanayi cevresini tanıyor. Allah tüm tertiplerime rahat bir askerlik nasip etsin. Şuan evci çıktım akşam 17:00 de Denizli/akköye teslim olacağım. Hemen pamukkalenin altında bir ilçe buyrun gelin beklerim çayler benden (10kr :kop:)

Son düzenleme:
hayırlı teskerler

Hayırlı Teskereler Murat Abi OHHHH

çaylar geçen sene de 10 kuruştu :) zam gelmemiş demekki ehuehue.. hele bide yeni yılda sigaraya zam gelirse , stoklar bitene kadar eski fiyattan alırsınız o da bomba olur :D

anlattığınıza göre askerliğiniz çok rahat geçiyo, ne diyelim Allah bozmasın.. bu arada 155 günlük askerlikte izin kullanıp mazot olmayın sakın :) sonra devreler giderken arkalarından bakmak zor geliyo :) ben 1 gün kanuni izin kullanmak zorunda kalmıştım, tüm istanbul tayfası 7-8 kişi giderken ağırıma gitmişti 1 gün daha orda kalcak olmak :)

Geri