12 aralıkta teslim olacak devrem war mı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben geldim arkadaslar. offf offff.

hos geldin nasıl gecti askerlik :) sıradaki arkdaslara umut verici kelimeler söylermisin :) ben mesala :):)

kardeşim hayırlı teskereler üniye gitmemiş olsaydım seninle beraber gidecekmişim:D

Seneye bakalım AÖF bitecek ve bu zamanlarda bizde gidecez kısa dönem.Allah hepinize sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin.Yanlız duyduklarıma göre acemi birliğinde genelde komple kısa dönem asker olduğu için pek bi sıkıntı olmuyormuş.Ama usta birliğinde Poşet diye dalga geçenler,otururken ''kalk torun ben oturacam'' diyen tipler oluyormuş.5 ay sabredersiniz artık.Sonuçta doğuya gidip can korkusuyla gün saymaktan iyidir.

yemin törenide bitti. siirt'te yola devam. ;)

bende kantinci oldum beyler :)

hmmm yani sık sık kantini kitleyip pinpona yardımalar :)

amin. ne yalan söyleyim şu 1 ay boyunca çok rahattım. umarım usta birliği daha da rahat olur :) memnunum ben hayatımdan. ama tabiki risk biraz fazla.

Denizli ilini honaz ilçesinin gürlek kazasında Asayiş eri oldum. Beni santralci yapacaklardı. Beynime edeyim :) MP5 ile 3 ayakta tek tek, 6 ayakta seri, 9 seri ayakta çömelerek ve yatarak atış yaptık. bende 3 tane kaçırdım. Seriye aldığımızda ben tek tek ateş ettim. (korkuyor diye düşünler diye) Meyersem oda marifetmiş :D Seride 15 atışıda tek tek yapınca, patladı :) G3lede 19 atışta 18 vurdum :) Direkt asayiş eri yaptılar.. :) ---edit---- göt göbek hayatta koşamam peşlerinden :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri