aynı görüntü bende de var..tam sizin fotoğrafladığınız gibi..ön kapılarda...opel egeme sordum..getirin bakalımdediler ama hafta içi istiyorlar..hafta sonu yoğun oluyormuş..bu aralar yağmurda çok yağıyor..her sabah aynı görüntü..2000 model renault europamda bir gün olsun böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.2009 model aracın haline bak...haaa sanmayın ki yeni oldu..geçen kışta aynıydı..yani 1 aylıkken ilk yağmurlarda...
simdi fark etmiyorsun ama yazin yagmur arkasinda günesli havada icerideki rutubet kokusundan fark ediyorsun...o zaman actim kapilarda bu islakligi görünce servise opale gittim dedim folie su kaciriyor baktilar evet dediler degistiler,tabi o zaman hepisini dedigim halde sirf soför mahalini degismilser bereket ertesi gün yine yagmur baktim arkalarda islak gittim kizdim ben size hepisini degisin demistim,özür dilediler baktik test ettik gelmiyordu diye sonra o hali ile kapilari gördüler degistiler..garanti icinde para ödemiyorsunuz..unutmayin bu iki senenizi iyi degerlendirin en ufak kusurda yollayin dünyanin parasini sayiyorsunuz....