Ah beaa bende gidiyorum

Sabırla bekliyoruz. Bugün peder bol miktarda don

Bol miktarda atlet ve bol miktarda hıyarlı baba kıyafeti

almış. Bende yarın CASİO saat alacağım su geçirmeyeninden

askerlik bitince buradan gideceklere hediye ederiz artık hahah
birebir CASIO görünümlü CASIQ lara dikkat :d ben acemilik biterken farketmiştim casıq olduğunu

çünkü alarmı çalışmıyodu ehuehe
çok zorunlu değilse ilaç götürmeyin kapıda toplarlar, onlar sizin bir hafta falan sağlık karnenizin çıkmasını beklerler, siz o arada ölsenizde sağlık karneniz olmadığı için bişey yapmazlar.. bağışıklığı arttırın, askerde limonu portakal gibi soyup yediğimi hatırlarım sırf hasta olmamak için..
mesela bugün hastasın gidip yatamazsın, revirciye adını yazdırırsın o ancak seni bir sonraki gün sabahın köründe alır revire götürür, orda da gerçekten çok hastaysan yatak istirahati verirler, ama o ilk kendini hasta hissettiğin gün 4 s kuralıyla açık alanda takılmak saatlerce ayakta beklemek zorundasındır.. hasta eleman spor yaptırılırken neden bağırmıyosun sen dediklerinde komutanım boğazım çok kötü hastayım desede kar etmez, fırçayı yer..
birde ben ingilizce çalışıyım diye kitap götürmüştüm, almışlardı, usta birliğine geçerken teslim etmişlerdi, onuda usta birliğine teslim olurken yine aldılar

millet bi sürü kpss kitabı falan getirmiş, dersane mi lan burası diyolardı

neyse sonra bakıyolar okunmasında sakınca yoktur şeklinde bir mühür basıp veriyolardı, ben bir ingilizce roman bitirdim bu sayede herşeye rağmen tavsiye ederim