Araştırmalarım sonucu bu işlemin biraz maliyetli olduğunu öğrendim.. 40 bin TL civarı tutuyormuş, ikilemde kaldım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Bence sadece yokuş kalkış desteği için gereksiz bir maliyet.Açıkcası yokuş kalkış desteğinin tek amacı bende 1-2 saniye. Kalkış desteği olmayan araçlarda el freniyle bu işi yapabilirsiniz.Araştırmalarım sonucu bu işlemin biraz maliyetli olduğunu öğrendim.. 40 bin TL civarı tutuyormuş, ikilemde kaldım.
Stabil çalışıcaksa bence uygun rakam...Belki biraz pazarlıkla fiyatı aşağı çekersiniz...Aracı satarkende illaki artısını görürsünüz...Araştırmalarım sonucu bu işlemin biraz maliyetli olduğunu öğrendim.. 40 bin TL civarı tutuyormuş, ikilemde kaldım.
Hocam şöyle ki İstanbul'un en yokuşlu semtlerinden birisinde oturuyorum bir noktadan sonra el freni çok yoruyor.. Corsa D aracımda bu opsiyon vardı mesela çok rahattımBence sadece yokuş kalkış desteği için gereksiz bir maliyet.Açıkcası yokuş kalkış desteğinin tek amacı bende 1-2 saniye. Kalkış desteği olmayan araçlarda el freniyle bu işi yapabilirsiniz.
Hocam ben de stabil çalışıp çalışmadığını henüz bilmiyorum sadece işlemin yapılıp yapılmadığını ve rakam aldım.. araştırmalara tam gaz devam ediyorum, gelişmeleri konu altından aktaracağım.Stabil çalışıcaksa bence uygun rakam...Belki biraz pazarlıkla fiyatı aşağı çekersiniz...Aracı satarkende illaki artısını görürsünüz...