arkadasim 6 ay once 36 ya aldim simdi galericiler boya nedeniyle 28.5 veriyor demissin zaten o kadar eder kanimca cunku sifirlari zaten 32 ye alinabiliyor aracin!!!! Bir arabanin sifiri 32 ye aliniyorken 30 verip kimse almaz zaten istedigi kadar uzerinden donanim olsun sifir almak ister herkes......Bu islerden birsey elde edemezsin bence aldigin bayiye gotur beni madur etttiniz de biraz mirin kirin ayni bayiden almak istedigin araci daha ucuza almaya calis bence en uygun cozum bu....Serviste bende bir boyayaptirayim dedim tonu tutmadi bir daha verdim adam yan parcayada girmis oda siritmis aracin degeri dusuyor tabi soylemistim zamaninda e bizim hakkimiz sizden izin almamiza gerek yok vs dediler gittim sikayet ettim izmire karadeniz bolge sorumnlusu getirin bi daha baksinlar boyasinlar dedi nereden bilcez dedi disarda tekrar boyatmadiginizi vs bende bastim kalayi topuna telefonda kapattim.... Nasilim ama dedim it iti isirmaz bunlar kanka olmus bayiden para yiyorlardir zaten ses cikarmiyorlardir cxeza almasinlar diye....