Sifir km aldigim astra ön 2 kapida boya var

Nasıl bir ülkede yaşıyorsak benim arkadaşımın sıfır aldığı corsanın ön kaput boyalı çıktı kavga nizah çok az bir fark vererek astrayla değiştirdi.

Evet artık sıfır araç alırken bile tedirgin oluyoruz.

notere ibraz yoluyla araca yapılan her işlemi tespit ettirebilirsiniz bu da 50 100 liranıza bakar ondan sonra herhangi bi sıkıntı varsa noter den aldıgınız sonuçla gerekli adli makamlara basvurunuzu yaparsanız daha net sonuçlar alırsınız....

Hile

Arkadas yapicak birsey yok bu saatten sonra bu kadar zaman gecmis sen yaptirdin derler birsey kanitlayamazsin. Almadan once araca bak diyorlar. Bende astra g almistim 2005 te sifir. Once aracinizi inceleyin asagida altkatta dediler. Gerci bende ustayla gitmemistim eski minibusculerden bir komsumuz vardi arabaya genel bi baktiktan sonra parayi verdim aldim guvenip. Yani o olcum yapan cihazla gidip yada bir kopartaci ile gidip heryerini olcmek lazim sifir arac alirken yoksa bu tip isler oluyor.
Hemen aldiktan sonra farkina varanlar tuketici mahkemesinde dava aciyorlar bunlar kaymakamliklarda ve valiliklerde olmasi lazim ve para almiyorlar tuketicilerden. Buralardan ayipli mal olmasi nedeniyle yeni arac alabiliyorsunuz dava sonucunda.
Bazen satanlar kabul edip kendileri veriyor yeni aracla degistiriyor. Ama sizinkinden zaman gecmis kullanmissiniz ispatlayamazsiniz artik.......
Opel ede yazsaniz bir sey cikmaz it iti isirmiyor malesef herkes kanka olmus hikayeden isler o isler....

Evet haklısınız bende alalı 6-7 ay oluyor bende bilir kişiye incelettikten sonra yasal hakkımı kullanacağım.

Cila sayısından kaynaklandığını sanmıyorum cile yapılan parçalarda aksine incelme olur boya üzerinde aşınma yaparak parlatma yapılır hatta üstüpü ile yaptığınızda üstüpü üzerine bakın aracın rengini göreceksini o yüzden cila ile ilgisi yoktur...

OPEL BUNU HEP YAPAR. 2. el alırken ustaya göstermek yerine; sıfır opel alırken ustayla gitmek lazım.

geçmiş olsun.Zaten sıfır opel almak hiç mantıklı değil bence

Saolun teşekkür ederim ve aracın fabrikdaki makinadan kaynaklanan çift kat boya olmuş olabilcegini söylüyorlar ve bunuda kusur olarak kabul etmiyorlar.

OPEL BUNU HEP YAPAR. 2. el alırken ustaya göstermek yerine; sıfır opel alırken ustayla gitmek lazım.

geçmiş olsun.Zaten sıfır opel almak hiç mantıklı değil bence

Trajik bir tesbit :D :D :D :D
yetkili bayiye de güvenemecelsek sıfır araba almayalım o zaman.
o yetkili bayi ye kocaman bir BAN!:mad:

Evet ve araçta kesinlikle boya yoktur diyorlar o kadar fark normalmiş. :(

Geri