Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet benim arabamın ön kapsı bazı yerleri 160 bazı 200 ama arka kapılar 120 . bende söledim bana diyorki yasal hakkınız 300-350e kadar normal gösteriyor 1 saat sonra gittgimde yine çözüm alamazsam pazartesi Kadir bey in dedigi şekilde adli makama başvurcam.
opel türkiyeye hoşgeldiniz
hakkınızı alırsınız herhangi bir kaza kaydı yoksa. hatta bir avukat ağzıyla korkutup astra I alırken güzel bi indirimle elinizdeki aracıda onla mantıklı şekilde takaslayabilirsiniz.
benimde bir arkadaşım daha önce opel bayinde çalışmış ve aracı tırdan indirirken devrildiğini bunu hemen tamir edip aynı fiyata sattıklarını görmüş..geçmiş olsun arkadaşım gerçekten can sıkıcı bir durum umarım hakkını alırsın..
Opel gedizler galerici bir arkadaşım var onada baktırdım bugün oda araçta cila var diyor boya izi bulamdı ama ön 2 kapıya çift kat cila atılmış olabilir diyor.