Sifir km aldigim astra ön 2 kapida boya var

arkadasim 6 ay once 36 ya aldim simdi galericiler boya nedeniyle 28.5 veriyor demissin zaten o kadar eder kanimca cunku sifirlari zaten 32 ye alinabiliyor aracin!!!! Bir arabanin sifiri 32 ye aliniyorken 30 verip kimse almaz zaten istedigi kadar uzerinden donanim olsun sifir almak ister herkes......Bu islerden birsey elde edemezsin bence aldigin bayiye gotur beni madur etttiniz de biraz mirin kirin ayni bayiden almak istedigin araci daha ucuza almaya calis bence en uygun cozum bu....Serviste bende bir boyayaptirayim dedim tonu tutmadi bir daha verdim adam yan parcayada girmis oda siritmis aracin degeri dusuyor tabi soylemistim zamaninda e bizim hakkimiz sizden izin almamiza gerek yok vs dediler gittim sikayet ettim izmire karadeniz bolge sorumnlusu getirin bi daha baksinlar boyasinlar dedi nereden bilcez dedi disarda tekrar boyatmadiginizi vs bende bastim kalayi topuna telefonda kapattim.... Nasilim ama dedim it iti isirmaz bunlar kanka olmus bayiden para yiyorlardir zaten ses cikarmiyorlardir cxeza almasinlar diye....

Opel gedizler galerici bir arkadaşım var onada baktırdım bugün oda araçta cila var diyor boya izi bulamdı ama ön 2 kapıya çift kat cila atılmış olabilir diyor.

Boya Yoksa , Sorun yok O Kadar büyük bence takma kafaya.

bu yaziyi okuyunca bugün aklima bundan 15 sene önce olan bir haber geldi...
amerikada özel siparis ile sifir 520 bmw alan bir bayan aracininin boyali oldugunu ögrenir,isin garibi fabrika cikisi vurulur nedeni boyada kusur olusu..yani ikinci boya fabrikada vurulmustur..mahkeme karari ile 1milyon dolar bmw ye tazminat acmis ve kazanmisti...eee orasi amerika burasi ?????

durma hatta hemen ac olmadi almanya opele sikayette bulun sirketin adini ver :D
bekle sonucu :D

almanya opele şikayet etmek çözüm değil ki ben kaçkere ettim onlarda türkiye izmire yönlendiriyor. oğuz adında birisi arıyor. O heriflede hiç aram iyi değil ne yazıkki

arkadasim 6 ay once 36 ya aldim simdi galericiler boya nedeniyle 28.5 veriyor demissin zaten o kadar eder kanimca cunku sifirlari zaten 32 ye alinabiliyor aracin!!!! Bir arabanin sifiri 32 ye aliniyorken 30 verip kimse almaz zaten istedigi kadar uzerinden donanim olsun sifir almak ister herkes......Bu islerden birsey elde edemezsin bence aldigin bayiye gotur beni madur etttiniz de biraz mirin kirin ayni bayiden almak istedigin araci daha ucuza almaya calis bence en uygun cozum bu....Serviste bende bir boyayaptirayim dedim tonu tutmadi bir daha verdim adam yan parcayada girmis oda siritmis aracin degeri dusuyor tabi soylemistim zamaninda e bizim hakkimiz sizden izin almamiza gerek yok vs dediler gittim sikayet ettim izmire karadeniz bolge sorumnlusu getirin bi daha baksinlar boyasinlar dedi nereden bilcez dedi disarda tekrar boyatmadiginizi vs bende bastim kalayi topuna telefonda kapattim.... Nasilim ama dedim it iti isirmaz bunlar kanka olmus bayiden para yiyorlardir zaten ses cikarmiyorlardir cxeza almasinlar diye....

Merhaba aracı ben 35800tl gibi bir rakama aldım 32000tl sıfırının olması imkansızdır siz en boş olanlarla karıştırıyo olmalısınız.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar tatildeydim cumartesi günü döndüm ve araca bugün baktırdım ve opelden expertizde aldım araçta kesinlikle boya yoktur diye içim rahatladı her hangibi bir aksilik çıkmazsa aracı 31500tl ye istoç oto sanayi sitesinde bir galeriye yarın satıcam ve galiba yine sıfır yeni kasa astra alacagım yorum yapan herkese teşekkür ediyorum

:)

Tamam bende ole deim zaten bosuda olsa adam sifirini alir dedim.
35 e aldiginizi galeriye 31 e satiyorsaniz cok iyi pazarlik etmissiniz derim. Galeri kaca satacak acaba bu arabayi 33 emi???
Hayirli olsun simdiden yeni astra ile ilgili izlenimlerinizi bekliyoruz...

Pardon o zaman ben yanlış anlamışım :) Aracı bugün bıraltım fakat satışını almadılar noterden 2 ay içinde devredebilir diye bir yazı verdiim galerinin sahibine paramı aldım anahtarları bıraktım şimdi yeni astra 1.6 180 ps olan modelinden yada yeni jetta yı düşünüyorum :)

elinizden geleni sonuna kadar yapın insan kandırma dolandırıcılık resmen kendi paranızla rezil oluyorsunuz...

Geri