Sifir km aldigim astra ön 2 kapida boya var

sonuç olarak ne oldu ?

Opel araçta kesinlikle boya yoktur diyor fakat galerilere baktırgımızda kapıda fabrikadan kaynaklı çift boya var diyorlar normalde boya izi yok ama ön 2 kapının boya kalınlıgı yüksek.

acaba sorun size aracı sıkıntılı gösterip ucuza almak isteyen galericilerde olabilir mi? Ben asıl onlara güvenmiyorum...

söylediklerine inanmadın inşallah. düpe düz yalan söylüyolar..seni kazıkladık boyalı arabayı sattık .demezler herhalde

Gerçekten çok kararsız kaldım en son olarak aracı bilir kişiye inceleteceğim ondan sonra herşey zaten ortaya çıkar diye düşünüyorum.Aracı 35000 tl aldım 6 ay sonra satmaya kalktıgımda galericiler 28500tl veriyorlar.

Arkadaşlar 4-5 günlügüne şehir dışına çıkıyorum geldigimde aracı bilir kişiye inceleteceğim sonra sizlerle sonucu paylaşacagım yorum yapan herkese teşekkür ederim

Maalesef, sıfır araç alırken de bakmak gerekiyor.

ben olsam o arabayı hiç kullanmam sonra siz yaptırdınız bile diyebilirler...

Peki siz aracınızı satmaya kalktığınızda aynı servis (Gedizler'di sanırım), ekspertiz raporu verirken kapılara işlem görmüş deyip fiyat kıracak mı kırmayacak mı? Bunu bi sorun bakalım.
Kapılarda işlem olmadığı, fabrika çıkışı böyle olduğunu belirten bi belge düzenlesinler madem ;)

üretimden satış aşamasına kadarki süreçte onarılması mümkün kazaya uğrayan araçlar toplu halde ihaleyle bayilere satılabiliyor. açık artırma usulü bu araçları alan bayiler kar marjlarını koyarak araçları garanti kapsamında satabiliyorlar. siz arkadşarlında dediği gibi yasal merciler tarafında kabul görebilecek bir yerden ekspertiz raporunuzu aldıktan sonra dilekçe ile başvurun. dilekçenizde şaşi numarası gibi aracın tüm kayıtlarına ulaşabilecek bilgileri mutlaka ekleyin ve hatta dilekçeyi dağıtımlı olarak firmanın bağlı bulunduğu üst mercilere de yollayın. sonra bekein öyle ya da böyle mutlaka cevap vereceklerdir. kusur varsa gidereceklerdir. telefonla falan uğraşmayın bence.

Geri