Kınıyorum...

Arabalara oturdukları yerleriyle bakmışlar sanırım. :)

çamur at tutmassa izi kalır :D o kadar B.esinlerin O.ksitlemiş K.alıntısı atmışlar madem öle yap bi dandik araba :D

haber yapmak için haber işte, firmalar dava açmalılar aslında...

aracın marka model ismini vermemişki orada bahsettigi opc değil belkide temsili fotodur

fiyat performans rakiplerine göre durumu degerlendirmişte olabilirler

30-35 bin liralık corsanın arka camlarını elimle açıyosam bu arac herkese rezil oldu demektir:)

aracın marka model ismini vermemişki orada bahsettigi opc değil belkide temsili fotodur

fiyat performans rakiplerine göre durumu degerlendirmişte olabilirler

30-35 bin liralık corsanın arka camlarını elimle açıyosam bu arac herkese rezil oldu demektir:)

marka model vermemş temsilide x6 damı kötü infinitidemi kötü be kardeşim x6 nnda camlarını elle açmıyosn ya:D

Haber yapacaz diye sallamışlar

yorum yapma bölümü olsa siz o arabalara kurban olun diye yorum yapacağımda yorum yok. Hadi lada vegayı falan filan anladım tipsiz arabalar varda aralara soktuğunuz x6Hamman lar corsa opc ler hadi onlarıda geçtim ulan R8 var orda. O haberi yapanlara sormak lazım hayatınızda kaç kere R8 in yanından geçtiniz diye :D

fx37, r8, tamam x6'nın tasarımını ben de pek beğenmiyorum ama gitmişler en kötülere sokmuşlar:)renault traffic'i iki kere gördüm sanki.bu ne demek acaba:)hangi kafayla hazırladılarsa:D:D:D

saçmalık

Hadi canım,Biz forum olarak arabadan anlamıyoruz:D:D:D

Ordaki berbat,ucube gibi duran R8'i Corsa 'yı Bmw'yi beğeniyorsanız sorun sizde:D:D:D

Şaka bir yana gerçekten çok kötü berbat bir haber olmuş.:(:(

Son düzenleme:
Geri