ustalar yardım..!!!!

cemdigital2003

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:( benim vectra b 2000 15 gündür birşeyler oldu gaz'da sorun yok ancak benzinde acayip silkeleme yapıyor tam gaz verirsem sorunsuz gidiyor tabi ozamanda uçuyor arıza lambası yanmıyor ilk çalıştırmada sorun yok yalnız önce benzinde çalıştığından 1-2 dakika gaz vermek gerekiyor yoksa stop ediyor sonra düzeliyor rolantide sorun yok bildiğim kadarıylada bozuk yada arızalı idare eder dediğim parçasıda yok buji ve kabloları yeni sizce neden olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....saygılar.....

arakadaşım elektronik ateşlemeye bir baktır yani bobine ondandır

ustalar yardımlarınız için sağolunda bizim arabalarda ayrıca bobin varmı..?? ben göremedim buji kablolarının girdiği elektronik distiribütör'den mi bahsediyorsunuz birde yukarda yazmıştım ateşlemede sorun olsa problemi LPG'de yaşamam gerekmiyormu..?? benim sorunum benzinde lpgd canavar gibi...

ustalar yardımlarınız için sağolunda bizim arabalarda ayrıca bobin varmı..?? ben göremedim buji kablolarının girdiği elektronik distiribütör'den mi bahsediyorsunuz birde yukarda yazmıştım ateşlemede sorun olsa problemi LPG'de yaşamam gerekmiyormu..?? benim sorunum benzinde lpgd canavar gibi...
SİZİN ARAÇTA DIS ATEŞLEME MODÜLÜ SİSTEMİ VARR BOBİNDE DENİNEBİLİR

araçta bulunan LPG sıralı sistem değilse yani eskisistem mikserli ise enjektörlerden yapar.çünkü sürekli gazda kullanıldığında motorun enjektörlerindeki kurum enjektör memelerini tıkamaya başlar.buda motorun benzinde çalışma düzenini bozar.istersen aracını carbon clean yaptır.sonrada aracını haftada enaz bir gün benzinde kullan.

Geri