Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n sizsinizdir benim numaram 05072614224 ismim abubekir yılmaz erimler otogazdan çözmüşsünüz herhalde bikaç şey sormak isterim eğer yarıdımcı olursanız sevinirim. telefona mesaj atsanızda olur ben size dönüş yaparım. şimdiden çok teşekkür ederim.
hocam iyi günler ben size www.mscsi.net sitesindeki http://www.mscsi.net/destek/konu/soguk-motor-benzinde-tekleme-sorunu.859/ açtığınız forumda gördüm bende samsundayım 2009 mondeo var lpgli ordaki sorunun aynısı bende var iletişim numarası verebilirseniz sevinirim. ordaki üyeliğinize de yazdım ancak bayadır girmiyorsunuz göremediniz üyelik isminizle googde aradığımda bu forumda aynı isimle size denk geldim muhtemele