aracımda bundan önce defalarca su kaçagı olmustu bakıp görüyorduk kacagı ama bu sefer bulamuyoruz
450km de bir sensörün uyarı vermesini saglayacak kadar su eksiltiyor aracı lifte aldırıp 40dakika basında bekledim bir damla bile gelmedi içeri paspasları kontrol ediyorum bişey yok.
motor daha önce açıldı contalar değişti.
suyun motora girdigini nasıl hissederiz? performansta belli edermi kendini 200 le çıktıgım yokusta 180-190 ı geçmiyor yakıt tüketimi biraz fazla gösteriyor
eskiden arıza lambası 40 yılda bir yanardı şimdi aracı sıkıstıp bırakınca 20 sn yanıp sönüyor
egsoz su atıyor bazı ustalar iyi bişey diyor ama benim radyatörün suyu değildir insallah![]()
aracinin contasindan kaciriyor ise ..egsozdan belli eder. isininca hala cok duman atar.kokudan belli eder antifriz kokusu olur...motor yag kapagini acinca motor kapaginda beyazliktan belli eder, yedek su takviye bidonundan egsoz kokusu gelir, motor yaginin cubugunu cektiginizde kakao rengi beyazlik olusur..yag seviyesi yükselir...bunlar yoksa suyu baska yerden kaciriyordur..hortum veya baglantilardan petekden...vs