Sifir km aldigim astra ön 2 kapida boya var

king_ozgur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sifir km aldigim astra ön 2 kapida boya olabilir

Merhaba 2010 model astra hb aracım var satıp yeni kasa astra almak için aracımı galeriye götürdüm fakat ön 2 kapıda boya degeri 200 gösteriyor diger kapılarda 110-120 şimdi nasıl bir yol izlemem lazım? Opel hakkında dava mı açmam gerekiyor?

Son düzenleme:
evet kesinlikle olabiliyor bazen nakliye aşamasında olusan sıfır araçlarda hasarlar ya geri gönderiliyor yada tamir edilip 4-5 bin tl altına satılıyor sanada boyle bisey denk gelmiş olabilir.... hakkınıara iflahlarını kesersin emin ol

durma hatta hemen ac olmadi almanya opele sikayette bulun sirketin adini ver :D
bekle sonucu :D

Saolun cevap için teşekkür ederim şimdi yarın veya pazartesi başka bir opele gidip expertiz yaptırcam aracı sonra o sonuçla aldıgım bayiye gidicem boya olmayıp çift kat cila atmışta olabilirmiş bunu iyice ögrenip ona göre davranmak istiyorum ama 110-120 yerine 200 çıkmasıda normal degil.

boya normal degerin iki katı cıkmıs kac kat cila atmıslar:) sen yine bi kaç yerde daha göster boyanı omadı servise git aracı değiştirmelerini soyle kem-küm ediyolarsa ac davayı perişan edersin zaten adamları

Öncelikle Geçmiş olsun.. Bence de en az 2 yere gosterip sonra adli yollarla hakkınızı arayın derim ben de. Olmadı Tüketici mahkemesine başvuru yaparsınız.Gelişmelerden bizleri de haberdar edin....

Merhaba 2010 model astra hb aracım var satıp yeni kasa astra almak için aracımı galeriye götürdüm fakat ön 2 kapıda boya degeri 200 gösteriyor diger kapılarda 110-120 şimdi nasıl bir yol izlemem lazım? Opel hakkında dava mı açmam gerekiyor?

aracı alalı ne kadar oldu acaba?

çünkü aldığınız servise götürüp, itiraz ettiğiniz takdirde size 'biz nerden bilelim aracın kapılarını sizin boyatmadığınızı' tarzı bir cevap alabilirsiniz..

eğer aracı bayiden çıkarmadan önce fark etmiş olsaydınız, ozaman işin rengi değişir, altını üstüne getirirdiniz ancak ben artık iş işten geçmiş gözüyle bakıyorum..

geçmiş olsun, umarım dediklerimde yanılırım ve hakkınızı sonuna kadar arayıp, hakkınızı alırsınız..

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar aracı yarın başka bir opel bayisinde expertize sokucam sonra aldıgım bayiye expertiz ile gidecem ondan sonra nasıl bir yol izliyecegime hiç bilmiyorum

özgür bey, bence hiç boşa expertiz ile uğraşmayın. direk olarak, adliyelerde bu tür şubeler mevcut. ufak bir rakam yatırıp savcı veya eş değer bir expertiz yapıp size resmi bir yazı veriliyor. hatta bu expertizde boyanın atılma tarihine kadar çıkartabiliyorlar. yani siz aracı ne zaman aldığınız çok fazla önemli değil. tabiki belli bir süreci vardır yani yıllar olmuşsa vs. gibi. bunlar değişiklikler gösterebilir.

iyi şanşlar umarım çözersiniz.

Çok saolun bunu bilmiyordum yarın aldıgım bayi ve adliyeye gidip bu arabadaki durumu araştırcam.

Geri