Arkadaşlar ekim ayında sıfır 1.6 atmosferik astra j aldım ve aracim su anda 3500 km ye geldi benzinli kullaniyorum ve çok dikkat ederek hergun Esenboğa ya git gel ortalama 36 kuruş yakıyor ama şehir içinde bu kadar az yakmaz ve LPG taktirmaya karar verdim. İşte sorun burda başlıyor serviste landirenzo yaglamali sistemin artisi garantiyi bozmaması eksileri ise her 5 binde yağ doldurma ve 10 binde bir LPG bakımı ile maliyeti sıvı sistem vialle ile aşağı yukarı aynı vialle nin artisi ise güç kaybı olmaması(hatta yabancı sitelerden de araştırdığım kadarıyla güç artışı olmasi) ama garanti bozuluyor işte (ekstra para verip motoru sigorta yaptırmak da bir çözüm olabilir ama servis garantisini tutar mi tartışılır). Kısacası vialle sıvı sistem için garantiyi bozmaya değer mi?
Not: Subap yakma riski ikisi içinde hemen hemen aynı bence hatta benzinde bile 150 binden sonra subap yakiyormus.
Lenovo Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Not: Subap yakma riski ikisi içinde hemen hemen aynı bence hatta benzinde bile 150 binden sonra subap yakiyormus.
Lenovo Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi