katalitik konvektör iptali

kaç gündür konuyu arıyorum:) kat iptalide yaptık şu anda sıkıntı yok yakıt artar denir ama yakıt düştü bende son ölçümde bursa şehir içi ordan mudanyaya geldim 100 kmde 4.5litre yaktı duman yok seste aynı tavsiye ederim:) boşuna katları doldurup ilerde sorun yaşamayın:)

kaç gündür konuyu arıyorum:) kat iptalide yaptık şu anda sıkıntı yok yakıt artar denir ama yakıt düştü bende son ölçümde bursa şehir içi ordan mudanyaya geldim 100 kmde 4.5litre yaktı duman yok seste aynı tavsiye ederim:) boşuna katları doldurup ilerde sorun yaşamayın:)

Hadi hayırlı olsun bakalım. Önemli olan senin işinin görülmesi ;)

Beklenen haber geldi :)

Maliyet ?
Montaji nasil yaptiniz ? (Nereden nereye kadar ?)
Turbo baglantisini nasil yaptiniz ?

Tapatalk.

Hadi hayırlı olsun bakalım. Önemli olan senin işinin görülmesi ;)

sağolasın abi:)

Beklenen haber geldi :)

Maliyet ?
Montaji nasil yaptiniz ? (Nereden nereye kadar ?)
Turbo baglantisini nasil yaptiniz ?

Tapatalk.

maliyet 70 tl turbo bağlantlarına flanş yapıldı şu egsozun örgülü yeri var ya oraya kadar oldu ikinci sensörden sonrasında basit bir işlem:)

serviste çok karşılaştım adam aracı arızalı diye satıyo.serviste 2 dakikada katın içini boşaltıp sağlam olarak satıyo

Hayırlı olsun, ortalama hızınız kaçtı acaba? Ben 110km ortalama hızla 4.5 litre civarı tüketiyorum 100km mesafede. Bir de çağatay ayıptır söylemesi racecip+k&n filtre için ne kadar harcadınız, dürtüyor bişeyler rahat duramıyorum :D

Hayırlı olsun, ortalama hızınız kaçtı acaba? Ben 110km ortalama hızla 4.5 litre civarı tüketiyorum 100km mesafede. Bir de çağatay ayıptır söylemesi racecip+k&n filtre için ne kadar harcadınız, dürtüyor bişeyler rahat duramıyorum :D

ortalama hız şehir trafiği 5 km kadar gidiş geliş 100 yapabildim o kadar aracı aldığımda almıştım ikisinide o zamanın fiyatıyla recechip 550-600 tl k&n filtrede 150 tldi

Şehir içinde ise bu tüketim mükemmelmiş, harika gerçekten.

şu yoldan ananeme gidip sonra şehir içinde dolaşmıştım şu anda şehir içindeki rotayı hatırlayamıyorum fakat gidip geldiğim rota bu mudanya tarafından nilüfer ve bademli çizgisine kadar olan kısım 3 şerit gidiş 3 şerit geliş o bir tek şehirler arası yol gibi radarolursa 70 radar olmazsa 100le gidiyorum diğer yerler full şehir içi trafiği

https://goo.gl/maps/Glz4u

Geri