hayırlısı bakalım, işe girersem inşallah daha güzel olacak 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün 2 sefer, 1 öğle vakti birde akşam 6'da airbag uyarısı sildirdim.
haftaiçi babamlar şehirdışındaydı, o zaman koltuğu oynatmışlar, alttaki kablolarda anlık temassızlık olduğunda bile hemen ışığı yakıyormuş. neyse öğlen onu sildirdim. koltukları hiç oynatmadan yıkamaya gittim aracı stop ettim. sıra bana gelip aracı çekmeye gittiğimde çalıştırdım ışık yine yandı... sonra tekrar sildirdim, bayramdan sonra gelde fişi iptal edip kabloları direk lehimleyelim dedi. sadece bu şekilde sorunu kesin çözebiliyoruz dedi. bu şekil lehimleten varmı, bir zararını görürmüyüz?
B'de ilk defa depoyu fulledim range 468 km gösterdi yaacaip moral bozucu bir olay. şehiriçine kadar max. 90'la geldim, şehiriçinde de gaza korkarak basmaya başladım
![]()
tabiki onu biliyorumda abi, azar azar benzin alırken hiç göze gelmiyordu ama 60 litreyle 468 km demek 100 kmde yaklaşık 13 litre demek. aslında şehiriçi için normal sayılır ama bunun ortalaması 600 km felan olması lazım, şehirdışı 700-800'e çıkar, çoğu araçta böyle görüyorum. sonuçta sürüş tarzımı değiştirmek zorunda kaldımneyse bu zamana kadar sürdüğümle kalacağım, biraz tasarruf zamanı
![]()