Vectra B'ler Buraya..I LoVE Vectra.

yeni konu mu açsam bilemedim buraya yazmaya karar verdim çünkü birçok şey yazacağım :D

99 vectra b gls 2.0 sahibiyim. araçta henüz lpg yok 1400 tl ye zavoli taktırmayı düşünüyorum zavoli taktıranlar varsa eğer fiyat konusunda indirime gitmeli miyiz.. k.maraşta şah otogazla görüştüm)

şu anda car400 teyp var.. pioneer mvh 8200bt taktırmayı planlıyorum. fiyat konusunda fikrim yok. tanıdıkla yurt dışından getirticem..

son olarak komle ekzoz sistemini yenilemenin zamanı gelmiş artık eskimiş.. fazla abartmadan orta-üst seviye bi ekzoz seviyesi önerilerinizi bekliyorum.. bu konuda hiçbir bilgim yok mazur görün :/ aracın fren bakımlarını yaptırırken aracı liftte kaldırıp altına baktığımızda ekzozun değişmesi gerektiğine karar kıldık..

geçen park ederken ön tamponun ufak bir dokunmasıyla far yıkama çat diye kırıldı.
daha önce de kırılmış ve japonla yapıştırmışlar. orjinal olsaydı esnerdi hiç değilse.
az önce y.servisteydim, orjinaline 65 TL dedi ve yan sanayisi de yok.. sanayide de bulamadılar. uyduruk bir plastik parçasına 65 TL vericez ne güzel:D

şoför camı yarım açıkken tıkır tıkır ses yapıyordu, kapıyı sökmek lazım dediler, geniş zamanda halledicem.

Insignia washer jetlerden sipariş verdim, bizim arabalara uymuyor ama parçalar gelsin biraz söküp dağıtacağım, uydurma birşey yapılabilirmi bakacağım. sizlerle de paylaşırım.

üstteki resimlerdeki bayanlar ne marka aman ya pardon arabalar ne marka anlayamadım:D

uzun zamandır bu başlığa bakmıyodum ya:) tekrardan merhaba B ciler:)

bende katıldım aranıza bakalım:D

gelir gelmez de ilk sorumu soruyum,
adından emin değilim ancak banana silecek deniyor sanırım, yeni nesil araçlarda olan, sileceği havaya kaldırınca içe bükülen silecekler varya, bizim araçlara uyuyor mu?

ben bi ara büyük hevesle almıştım banana sileceklerden ilk başlarda çok güzel gelse de kısa zamanda bozuldular normal eski tip silecege döndüm huzura erdim:D ama bosch ve valeonun bu tip sileceklerini tavsiye ediyolar onlarda biraz tuzlu

ben cama attığım cila sayesinde yagmurlu havada 80km üstü pek silecek kullanmıyorum:) bu daha eğlenceli oluyo:D

Son düzenleme:
yaza kadar biraz para biriktiriyimde aklımda Meguiars var, araba zaten Allah nazardan saklasın diri duruyor, birde cilalandı mı şahane olacak inşallah:D

gps
boya koruma
yay istemeyecek 16 yada 17 jant,
yeni teyp
ses sistemi

şeklinde imkan oldukça ilerleyeceğim. önemli olan işe girebilmem:D

faça çaçadan ziyade aracını modernize edip donanımını yükseltmen aracının lüks konfor eşiğini yükseltirken satarkende artı bir değer katar diğer standart vectra b lerden bir adım öne çıkartır.

kesinlikle. aklımda sadece o var zaten. mesela jant için Vectra C olsa 5 ikiz kollu OPC alırdım, B'de de onun gibi, arabaya yakışacak ve mümkün olduğunca orjinal birşey bakacağım. GT jantı mesela. yada onun gibi sanki arabanın orj. jantıymış havasını verecek birşey düşünüyorum.

hadi bakalım hayırlısı olsun faça çaça derken yanlış anlama karşı değilim ama henüz daha vectra b kasadada gerçekden güzel duran bir bodykit görmedim hepsi arabayı güzelleştirmekden ziyade çirkinleştiriyor.. bir iki yabancı sitelerde iyi vectra b modları vardı o kadar sırf ucuz diyede arabanın sağına soluna her şey takılmaz bence.

benim vectra b de en çok beğendiğim güzel sade bir difüzör

vectra_rear_bodykit.jpg

evet difüzör için koydum zaten resmi jant için koymadım belki egzos çift çıkış olsa dahada bir arkadan çekici görünürmüş ama orjinal tutmuşlar..

Geri