Vectra B'ler Buraya..I LoVE Vectra.

şoför koltuğu gıcırtısı
sol ön kapı gıcırtısı

bu ikisine uyuz olmaya başladım. aynen ikisi daha önce kullandığımız Vectra C'de de vardı. kronik midir nedir:)
airbag bağlantısı için koltuk söküldüğünde gıcırtıya baktırırım, nereden kaynaklanıyor bilen varmı? çok bilgili servisimiz işin içinden çıkamaz belki. C'de bagaj kapağı tıkırtı yapıyordu, servisteki ustalar 3 seferde çözemedi, satış müdürü ses yapan bölgeyi tespit etti...

ön iki camlarda tam açık ve tam kapalı olmanın haricinde, yani az yada çok açıkken araba sarsıldıkça çok sert bir şekilde tık diye ses çıkartıyor. ama öyle bir ses ki, her seferinde kesin cam çatladı gitti bu sefer diyorum. servis bunu da salladı.

birde klimada ses var, eco tuşuyla normal kaloriferi açınca birşey yok ama klimayı açınca ağırlıklı olarak orta havalandırmadan başka bir üflemeli ses geliyor ve ses sürekli yükselip alçalıyor. çok tarif edebileceğim birşey değil, videoya çekmeye çalışacağım ama ses belli olurmu bilmiyorum. bu duruma servisin verdiği yanıt; "otomatik klima olduğu için valflerini açar kapatır kendiliğinden. eğer ses çok rahatsız ederse radyonun sesini aç" ...... valfler 5 saniyede bir açıp kapatırmı kendini ya..

bu konuları daha önce yaşayanlar varmı?

Son düzenleme:
o koltuk gıcırtısı bendede var koltuğun altında ibr yay varmış o yay işini göremiyince o sesi yapıyormuş bana öyle dediler asla bakarsan servisler bu tür ince işçilikli şeylerle uğraşmayı sevmiyor çünkü hem vakit alıyor hemde bu işden para kazanmıyorlar ondan..

bu kapı gıcırtısı koltuk gıcırtısı gibi ince işleri iyi bir kaporta ustası bulup ona yaptırtman daha iyi olur.. camlar içind ebu geçerli bir baktır büyük bir şey değildir eminim..

klimana gelince emin değilim ama sanırım kompresyondan dolayı bir dalgalanma oluyor gibi klima gazına bakdır derim..

plaka aydınlatmalarından biri patlamış, beyazla değiştiriyim dedim, yapan varmı? led mi yoksa beyaz ampul mü daha iyi oluyor bilgi verebilirmisiniz?

slm arkadaşlar 1998 2.0 gls b kasa aracımın direksiyonunda boşluk var ve tümseklerden felan geçerkende tak tak vuruyor ayrıca hareket haindeyken ani gaza basıncada aynı vuruntu sesi geliyor.birde aracı 1. vitese atıp ayağımı debriyajdan çekince tak diye ses geliyor sanki motor kafa atıyor.lütfen acil yardım.:(

plaka aydınlatmalarından biri patlamış, beyazla değiştiriyim dedim, yapan varmı? led mi yoksa beyaz ampul mü daha iyi oluyor bilgi verebilirmisiniz?

bende mtec beyaz ışık veren ampül taktırdım gece güzel duruyor fazla parlak değil ledli ampüller gibi olmasında plakamızıda kabak gibi insanlara teşhir etmenin anlamı yok :D

Adaşım ben 6 ledli olanlarda kullanıyorum markasını hatırlamıyorum yalnız bir konuya parmak basayım. darkmoon arkadaşımında dediği gibi plaka resmen ceee diyor tamam güzel görünüyor ama zararlarıda var :D Dikkat gerçekten çekiyor. Örn : Yüksek sesle müzik dinlemek'ten adresime gelmiş cezalar var :)

Adaşım ben 6 ledli olanlarda kullanıyorum markasını hatırlamıyorum yalnız bir konuya parmak basayım. darkmoon arkadaşımında dediği gibi plaka resmen ceee diyor tamam güzel görünüyor ama zararlarıda var :D Dikkat gerçekten çekiyor. Örn : Yüksek sesle müzik dinlemek'ten adresime gelmiş cezalar var :)

ben yazımda belirtmedim belirtiyim sizin o dediğiniz ledli ampülü bizde takıp denedik aşırı parlak resmen dediğiniz gibi araba burda diyor gözü 5 numara bozuk olan adam bile akşam çok rahat plakayı okur :D :D :D beni rahatsız etti normal mtec takdık o güzel oldu gene iyi ışık veriyor ama yanmıyor öyle gündüz gibi :D :D olması gerekdiği kadar orjinali neyse o kadar sadece sarı değilde beyaz ışık veriyor :D

ben yazımda belirtmedim belirtiyim sizin o dediğiniz ledli ampülü bizde takıp denedik aşırı parlak resmen dediğiniz gibi araba burda diyor gözü 5 numara bozuk olan adam bile akşam çok rahat plakayı okur :D :D :D beni rahatsız etti normal mtec takdık o güzel oldu gene iyi ışık veriyor ama yanmıyor öyle gündüz gibi :D :D olması gerekdiği kadar orjinali neyse o kadar sadece sarı değilde beyaz ışık veriyor :D

Sizin ki tam tadında olmuş. Led'ler 1.5 yıl oldu hafiften köreldiler ama geçti artık cezalarıda ödedik :D

mtec'in netten satışı olan site biliyormusunuz yoksa sanayide her elektrikçide bulabilirmiyim?

Geri