Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR BENDE 2004 VECTRA 1.6 comfort ARAÇ VAR AMA 198 DEN SONRASINI GÖREMEDİM DAHA FAZLA YAPAN VARMI RESİM DE KOYARSANIZ SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. İİ FORUMLAR
arkadasım şöle söliyim sana ben arabamı yıllardan berı aynı ustaya yaptırırım cokta guvenırım saglam bı usta..yenı vectrayı sordum nasıl araba dedım,eskı kasa vectraya ok derım ama yenı kasaya ok demem,cunku 1.6 vectraların motorları kasayı kaldırmıyo dedı, 2.2 cdti ondan randuman alırsın dedı.bılmıyorum ne kadar dogru..?
B kasa ile C kasa arasındaki farkı göremiyorsan zaten söyleyecek bişi yokki. Ben yanlış yaptığını söyledim protesto yapacak olsam merak etme daha etkili yöntemler kullanırım.
B kasa ile C kasa arasındaki farkı göremiyorsan zaten söyleyecek bişi yokki. Ben yanlış yaptığını söyledim protesto yapacak olsam merak etme daha etkili yöntemler kullanırım.