Radyatöre yağ dolmuş motorda yağ kalmamış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zeka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zeka

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Az önce opel corsa 1.7 dti aracımın kaputunu açtım radyatör yedek su deposundan yağ sızmış olduğunu gördüm. hemen aracın yağını kontrol ettiğimde yağ çubuğunda hiç yağ olmadığını gördüm aracı sabah çalıştırmıştım hararet ve yağ ikaz ışığı görmedim sorun ne olabilir masraf ne çıkabilir. bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

Az önce opel corsa 1.7 dti aracımın kaputunu açtım radyatör yedek su deposundan yağ sızmış olduğunu gördüm. hemen aracın yağını kontrol ettiğimde yağ çubuğunda hiç yağ olmadığını gördüm aracı sabah çalıştırmıştım hararet ve yağ ikaz ışığı görmedim sorun ne olabilir masraf ne çıkabilir. bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

Aracı şu an çalıştırmadan bıraktım bakalım sorun nedir duruma göre harekt edeceğim.

conta patlatmış dikkat et motor yakarsın

ARaç conta yakmış.Hemen servise git üst kapağı çatlatırsın.

kesin birşey diyemeyeceğim iki ihtimal var
ya yağ soğutucu gitti yada conta...

Gideceğiniz servis yakınsa çalıştırın değilse çektirin bence kapağı riske atmamak lazım...

bu arıza ortalama ne kadar bir masraf açar.

conta yanmışsa minimum 400... benim eski araçta yanmıştı başka masraflarıda vardı ufak tefek 600 tutmuştu...

Motoru İndirmeden Servise Git Kasko varsa Çekici ile Git Yoksada Çekici Çagır Cebinden Ver

Aracı ustaya gösterdim yağ radyatöründen arıza çıkmış. yağ radyatörü aksaraydan 280 tl
Motor yağı 10/40 - Antifriz - Yağ filtresi - 2 adet radyatör temizleme ilacı 100 tl tuttu işçilik masrafını yarın yazarım :(

Geri