Selam arkadaşlar.. sıralı atiker lpg sistemi kullanıyorum.. ilk takıldığı zamanlarda aracım yokuş ve rampalarda ki çekişi çok iyidi..ışıkda durdukdan sonra seri bir şekilde kalkışı vardı. sonrasında hem kalkış hemde çekiş azaldı..ayarlarına bakılması için atiker bayisine gittim 2 farklı yere.ikisi de ayarların normal olduğunu söyliyerek buji ve filtreyi bi değiştirerek denememi tavsiye etti.. buji ve filtreyideğiştirmeme rağmen değişiklik olmadı..dün bir başka atikerciye gittim seyahatimin esnasında seydişehir konya arası biryerde.. aynı sorunu izah ettim.. bilgisayara taktı içindeki programı sıfırladı ve yeniden ayar yaparak herşey tamam ve ayarları kaçmış dedi..bu arada krank devir sensörüne bir baktır ateşleme inişli çıkışlı dedi..
krank devir sensörü ne işe yarar ne alakası var varsada ne kadar fiyatı..
bazen 40-50 km ile giderken tekleme yapıyor ve yığılıyordu fakat o sırada sonuna kadar gaza basıyorum ve geçiyordu.. bununla onun bir alakası olduğunu sanmıyorum.sizce? bilgi verirseniz sevinirim..
bu arada ayardan sonra performans da artış oldu..
saygılar
krank devir sensörü ne işe yarar ne alakası var varsada ne kadar fiyatı..
bazen 40-50 km ile giderken tekleme yapıyor ve yığılıyordu fakat o sırada sonuna kadar gaza basıyorum ve geçiyordu.. bununla onun bir alakası olduğunu sanmıyorum.sizce? bilgi verirseniz sevinirim..
bu arada ayardan sonra performans da artış oldu..
saygılar