Katı meyve sıkacağı tavsiyesi

ben paraya kıyamayıp arçelik almıştım. çok kötü çıktı öylece duruyor. bence de almışken iyi birşey alın

ben paraya kıyamayıp arçelik almıştım. çok kötü çıktı öylece duruyor. bence de almışken iyi birşey alın

Benımde bozulanlardan biris arcelıktı bu arada kodunu verdıgınız ürün bendekıde cok memnunum önerırım.

kesin al sorun çıkmaz bnde tost makinesini kullanıyorm.

Bende SINBO almıştım, fiyat-fayda oranı yüksek bir ürün tavsiye ederim

Arkadaşlar ürünü almıştım. ancak üzülerek söylüyorum bugün gidip iade ettim. markasına adına ve hatta gücüne güvenmiştim. tamamen hayal kırıklığı. beni en çok cezbeden kampanya nedeniyle fiyatının çok düşük olmasıydı.

Greyfurt ve havuç sıkmak istedim, önce greyfurtu 2 ye böldüm kabuğunu parçalayamadı. kabuk rende ve oval plastik arasında sıkışınca motoru durdurdu. bende kapağı açıp kabuğu aldım attım. sonra yarım greyfurtu 4 de böldüm attım. aynı sorunu tekrar yaptı. içimden sanırım greyfurt yada portakalı kabuğuyla sıkamıyor diye düşündüm. onu elle sıkıp makinaya havucu tüm attıp aynı sorun oldu. 8 e böldüm yine aynı yere sıkıştırdı. ortalığıda rezil etti zaten. götürüp iade ettim. PHILIPS HR 1861 ALU 700 watt ve arzum 1000 watt 2 modeli inceledim. muhtemelen bu sorun rende ortasında moulinexin bıçağının olmamasından kaynaklanıyor. diğer modellerde rendenin tam ortasında ters yönlü küçük bıçaklar var. ancak philips ve moulinez arasında 90 TL, arzumla arasında 50 TL fark vardı. birde esse mağazasında esseno yada essano marka 700-1000 watt manuel ayarlı bir sıkacak baktım onun fiyatıda 199 TL. şimdi hangisini alacağımı bilemedim.

Profesyonel kullanıcıların çoğu philips kullanıyorlar. essedeki cihazda çok şık. arzumdanda uzak dur diyenler var:D Çok acele etmeyip philipsin fiyatını düşmesini bekleyip onu alayım diyorum!!!

Arkadaşlar ürünü almıştım. ancak üzülerek söylüyorum bugün gidip iade ettim. markasına adına ve hatta gücüne güvenmiştim. tamamen hayal kırıklığı. beni en çok cezbeden kampanya nedeniyle fiyatının çok düşük olmasıydı.

Greyfurt ve havuç sıkmak istedim, önce greyfurtu 2 ye böldüm kabuğunu parçalayamadı. kabuk rende ve oval plastik arasında sıkışınca motoru durdurdu. bende kapağı açıp kabuğu aldım attım. sonra yarım greyfurtu 4 de böldüm attım. aynı sorunu tekrar yaptı. içimden sanırım greyfurt yada portakalı kabuğuyla sıkamıyor diye düşündüm. onu elle sıkıp makinaya havucu tüm attıp aynı sorun oldu. 8 e böldüm yine aynı yere sıkıştırdı. ortalığıda rezil etti zaten. götürüp iade ettim. PHILIPS HR 1861 ALU 700 watt ve arzum 1000 watt 2 modeli inceledim. muhtemelen bu sorun rende ortasında moulinexin bıçağının olmamasından kaynaklanıyor. diğer modellerde rendenin tam ortasında ters yönlü küçük bıçaklar var. ancak philips ve moulinez arasında 90 TL, arzumla arasında 50 TL fark vardı. birde esse mağazasında esseno yada essano marka 700-1000 watt manuel ayarlı bir sıkacak baktım onun fiyatıda 199 TL. şimdi hangisini alacağımı bilemedim.

Profesyonel kullanıcıların çoğu philips kullanıyorlar. essedeki cihazda çok şık. arzumdanda uzak dur diyenler var:D Çok acele etmeyip philipsin fiyatını düşmesini bekleyip onu alayım diyorum!!!

zaten greyfurt yada portakalı kabuğu ile sıkmaz :)

ayrıca bu ürünün grisini ben 1 yıldan fazladır kullanıyorum beni hiç üzmedi hatta annemede 600w lık olan beyazını aldım oda memnun yani başınıza gelenler çok ilginç şans diyelim ben inanılmaz derece memnunum acaba siz parçaları tam yerlerine oturtamamış olabilirmisiniz

Geri iadesı nasıl oldu bilmiyorum ama üründen cok sey beklemıssınız....

Birde bu phılıps dedıgınız urunu cok metedıyorsunuz ben 5 yıldır bu ısı yapıyorum bır tane bıle phılıps marka meyve sıkacgı gormedım neden paraya kıyıpda tefal yada moulınex almıyorsunuz

Philips su anda mevcut olarak piyasada en cok tutulan marka katı meyve sıkacağı olarak.İzmir'de birisi arkadaşım olmak üzere neredeyse bütün waffle cılarda,pump gibi taze enerji içeçeği dükkanlarında bile ısrarla kulanıyorlar.Bende evime philips aldım ve zaten daha önceki yanan sıkacaklarım yüzünden prof oldugumdan ilk denemeyi havuç ile yaptım ve çok kolay bir şekilde en düşük seviyesindeyken dahi sorunsuz sıktı.

Kesinlikle philips alın derim,mutfak elektronıgı olarak moulinex te kullandıgımızdan ben iyi olabileceği kanısındaydım ama katı meyve sıkacağı gerçekten güç ve dizayn gerektiren birşey.Philips kullanıyoruz ve yoğun olarak çalışıyor en katı şeyleri bile tamami ile sıkıyor,ağzından geçen bütün meyve ve sebzeleri hiç bir müdahele etmeden atın 1 sn. içinde su olarak size veriyor.Diğer ürünler için bir öneride bulunamayacağım kullanmadığım için fakat philips in kalitesine gözü kapalı onay veririm.

Ayrıca bir arkadaşımda fakir marka katı meyve sıkacağı var oda çok memnun olduğunu söylemişti,philipse benziyor dizayn olarak oda alü. ama ben canlı canlı çalışırken görmedim.En güzel test sizinde denediğiniz gibi havuç sıkmak.Ben zaten havuç için özellikle aldım eve,dedemde alzheimer başlangıcı mevcut,doktoru her gün düzenli havuç suyu önerdi.O sebeple aldık kullanıyoruz ve çok memnunuz tekrar diyorum philips alın,fakat yılbaşı döneminde düşerse düşer rakamı yoksa yıllardır hep sabit haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Geri iadesı nasıl oldu bilmiyorum ama üründen cok sey beklemıssınız....

Birde bu phılıps dedıgınız urunu cok metedıyorsunuz ben 5 yıldır bu ısı yapıyorum bır tane bıle phılıps marka meyve sıkacgı gormedım neden paraya kıyıpda tefal yada moulınex almıyorsunuz
Geri iadesini götürüp ürünlerinin ne kadar dandik olduğunu anlatarak ve onları ikna ederek yaptım. Hatta isterseniz gidip 2 kilo havuç alıp geleyip panoranın ortasında deneyelim Herkes görsün nekadar kalitesiz bir "katı meyve sıkacağı" olduğunu dedim. Sanırım çok ikna edici konuşmuşumki geri iade aldılar.

Siz philipsi hiç görmemişsiniz ancak ben nereye baksam onu görüyorum. tüm profesyonel sıkıcılar philips kullanıyor. Hatta ve hatta 28 ekimde beypazarına gezmeye gittik bilirsiniz havucu meşhurdur ve tüm tezgahlarda 2 adet meyve sıkacağı vardı; birtanesi philips diperi ise sanayi tipi kocaman bişeydi:D

Ayrıca zaten paraya kıyıp 219 TL değerinde 600 watt gücünde moulinex aldım beni hem hayal kırıklığına uğrattı hemde rezil etti. Tefal ve moulinex aynı ürünler al birini vur öbürüne.

Ben burdan bu ikisinide tavsiye etmiyorum. Essenin sıkacağını almaya karar verdim. 2 kademeli manuel ayarı olması ve 2 adet (küçük-büyük) itme aparatının olması avantaj gibi duruyor. saygılar.

Eğer fiyatından dolayı diyorsanız philipsin 160-170 tl yede işinizi görecek bir sıkacağı var onuda kullanan biliyorum oda çok memnun onuda öneririm.

Geri