ben paraya kıyamayıp arçelik almıştım. çok kötü çıktı öylece duruyor. bence de almışken iyi birşey alın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben paraya kıyamayıp arçelik almıştım. çok kötü çıktı öylece duruyor. bence de almışken iyi birşey alın
Arkadaşlar ürünü almıştım. ancak üzülerek söylüyorum bugün gidip iade ettim. markasına adına ve hatta gücüne güvenmiştim. tamamen hayal kırıklığı. beni en çok cezbeden kampanya nedeniyle fiyatının çok düşük olmasıydı.
Greyfurt ve havuç sıkmak istedim, önce greyfurtu 2 ye böldüm kabuğunu parçalayamadı. kabuk rende ve oval plastik arasında sıkışınca motoru durdurdu. bende kapağı açıp kabuğu aldım attım. sonra yarım greyfurtu 4 de böldüm attım. aynı sorunu tekrar yaptı. içimden sanırım greyfurt yada portakalı kabuğuyla sıkamıyor diye düşündüm. onu elle sıkıp makinaya havucu tüm attıp aynı sorun oldu. 8 e böldüm yine aynı yere sıkıştırdı. ortalığıda rezil etti zaten. götürüp iade ettim. PHILIPS HR 1861 ALU 700 watt ve arzum 1000 watt 2 modeli inceledim. muhtemelen bu sorun rende ortasında moulinexin bıçağının olmamasından kaynaklanıyor. diğer modellerde rendenin tam ortasında ters yönlü küçük bıçaklar var. ancak philips ve moulinez arasında 90 TL, arzumla arasında 50 TL fark vardı. birde esse mağazasında esseno yada essano marka 700-1000 watt manuel ayarlı bir sıkacak baktım onun fiyatıda 199 TL. şimdi hangisini alacağımı bilemedim.
Profesyonel kullanıcıların çoğu philips kullanıyorlar. essedeki cihazda çok şık. arzumdanda uzak dur diyenler varÇok acele etmeyip philipsin fiyatını düşmesini bekleyip onu alayım diyorum!!!
Geri iadesini götürüp ürünlerinin ne kadar dandik olduğunu anlatarak ve onları ikna ederek yaptım. Hatta isterseniz gidip 2 kilo havuç alıp geleyip panoranın ortasında deneyelim Herkes görsün nekadar kalitesiz bir "katı meyve sıkacağı" olduğunu dedim. Sanırım çok ikna edici konuşmuşumki geri iade aldılar.Geri iadesı nasıl oldu bilmiyorum ama üründen cok sey beklemıssınız....
Birde bu phılıps dedıgınız urunu cok metedıyorsunuz ben 5 yıldır bu ısı yapıyorum bır tane bıle phılıps marka meyve sıkacgı gormedım neden paraya kıyıpda tefal yada moulınex almıyorsunuz