Karter delindi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hamsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hamsi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, dün gece karanlık bir alana araba parkederken yerden bir demir çıkıyormuş birader karteri delmiş. Ne yapmak lazım kaça mal olur , tabi birde çekici işi var lutfen yardım.Astra elegance 1.6

Hiç başıma gelmedi ama benim tahminim kaynak vs olayları ile halledilir. Tabi ki ustalarımız daha doğrusunu bilir.

ya bu ciddi bi eleman bence kaynağa faln gerek yok yenisini al bence ayrıca onun yanında birde karter koruması tavsiye ederim

evet bana da taktırmana gerek yok ankarada bişey olmaz dediler ama geçen yağmur yağdığında arkadaşımın arabasının karteri delindi sanayi içinde çukura düşmüş yağmurdan belli olmuyormuş.
bende bu gün karter muhafazasını aldım yakında taktıracağım. Biraz ses yapıyormuş ama olsun önce güvenliğim sonra aracın güvenliği sese katlanacaz artık

sana da geçmiş olsun umarım büyük masraf çıkmaz sana

Öncelikle geçmilş olsun. Benim kartel değilde, şanzuman çatlamıştı.Serviste alimünyum kaynağı ile hallettiler şimdi eskisinden sağlam oldu. Herhalde umarım kartel için de yapacak bir şey vardır.

güzel kardeşim baştan taksaydın karter koruma bunlar başına gelmeyecekti

Araba yağsız kalınca benimki gibi 4.000 YTL'lik masraflar çıkabiliyor.O yüzden 3-5 kuruşa bir karter muhafazası almak en hesaplısı...

anadolu yakasındamısın avrupa mı? Ona göre çekici yönlendirebilirim. Fiyat verebilmek için önce hasarı görmek gerekiyor. Geçmiş olsun

geçmiş olsun.
kaynak yapılabilir diye düşünüyorum.

Geri