Kaporta sorunu

Görüşleriniz için teşekkür ederim uğur bey çok yardımcı oldunuz sağolun bu hafta içi servise götürecem bakalım sonucu buradan bildiririm

Ben neden pas dedim? Şimdi alt kısımda sürüme varsa boyanın üst kısmında kabarcıklar meydana gelir zaman içinde boya da dökülmeye başlar... boya çizilir solar ama çatlama varsa buda demek oluyor ki altında macun var demektir ki... macunun kalın olması ve tam kurumamasından dolayı zaman içinde boya da çatlama meydana gelir... garanti kapsamında değişme şansı varsa hiç beklemem direk değiştiririm... mal alıcıya satılır... o yüzden böyle şeyleri dert etmeye bence gerek yok.

Eyvallah abi sağolasın teşk ederim

Bir şey değil.Ne demek...Hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bakalım,biz de merakla sonucu bekliyoruz. :confused:

Yani bencede direk değiştirin ve gerçekten enteresan bir durum ilk defa karşılaşıyorum... Yani ben normalde görsem direk darbeli yada işlem görmüş derim bu kaput için ama servis garanti kapsamında işlem yapacaksada hiç düşünmem yaptırırım

aracın gündüz çekilen fotoğrafları şimdi daha net görülüyor ayrıca aracın ilk sahibiyle konuştum araç kaportasında gram oynama yok dedi ve computestte de zaten çıkmamıştı ben şahsen aracı aldığım kişiye güveniyorum kaputta oynama yoksa yeni resimler ışığında bu çatlaklar ne olabilir fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ekli dosyalar

• yüklenecek 1.webp
    yüklenecek 1.webp
    20.4 KB · Görüntüleme: 21
  • yüklenecek 2.webp
    yüklenecek 2.webp
    23.1 KB · Görüntüleme: 21
Resmen soyulmaya başlamış... değiştir gitsin garanti kapsamında.

Abi şimdi daha net dimi araç sahibiyle de görüşünce dedim fabrikasyon hatasıdır diye 5 aydır böyle herhangi bir ilerleme oldu mu hiç farketmedim ilerliyo olabilir mi

Bence bu böyle kalmaz ilerler bana göre.

Geri