Kaporta sorunu

Nadir abiye katılıyorum.Ben de pek sanmıyorum,eğer ondan olsaydı bir çok Astra H'de bu sorun olurdu.Gerek forumda gerekse dışarıda karşılaşırdık ama en azından bana denk gelmedi daha.Sizinkin de bir sorun olduğu aşikar.

Nadir abi paslanmayı nerden gördün ben çıplak gözle göremedim ayrıca darbe olsa sonradan boya böyle dışa doğru patlak verir mi

Arabayı aldığım kişi kış ayında araca arkadan birinin karda kayma sonucu vurduğunu aracında öndeki araca hafif çarptığı ve 1500tl lik hasar olduğunu söylemişti. Ancak ben aracı aldığımda böyle bir çatlak yoktu. Sonradan oluştu. Aldığımdan beri de ön ya da arka tarafa herhangi bir kaza bela gelmedi çok şükür önceki sebebiyle çatlayabilir mi

Motor kaputu işlem görmüş mü acaba bu çarpma sonucunda.Gerçi görmüşse se serviste görmüştür muhtemelen.Yoksa servis kabul edipte garantiden halledelim demezdi.
Daha önce işlem gördüyse,macun falan iyi yapılmadıysa,benim tahminim içeriden macun çatlıyor,doğal olarakta boyaya yansıyor.Bir ihtimal önce ki çarpmayla ilgisi var.
Alırken baktırmadınız mı servis kayıtlarına falan ya da nereler boyalı biliyor musunuz?

Nadir abi sence ne yapmalıyım???

Computeste soktum kopartada sıkıntı yok dedi orjinal dedi işlem görmemiş dedi computetstteki arkadaş sıfırdan tek farkı km si kaportada hiç bir problem yok dedieğer daha önce ön kaput işlem görseydi testte çıkardı ayrıca aldığım kişi sadece tamponda çizilme olduğunu söyledi kaporta da bir problem yok dedi

O zaman bence önce ki çarpmayla bir ilgisi yok.Hep aynı şeyi söylüyorum ama madem ki orijinal,servise başvurup garantiden halletmelerini isteyin derim.Çünkü,bu zamanla daha çok açılırsa falan,hani en basiti yıkama tabancasının su şiddetinden bile daha büyük soruna yol açabilir.Garanti bittikten sonra ortaya çıkan sorun da pek hoş olmaz.Sizin cebinizden çıkar hiç yoktan.
Değişim yaparlarsa da fotoğrafları ve servis tutanaklarını saklayın mutlaka.

üretim hatasıdır.

Benim düşüncem o kaput ile oynanmış. Bana öyle geliyor.

Nadir abi computestte oynandığına dair hiçbirşey yok tutanaklarını hala saklıyorum oynanmış olsa computestte çıkmaz mı? Ben çıkıyo diye biliyorum

Geri