Kaporta sorunu

Çok ilginç ya... bu çatlaklar pek mantıklı gelmedi bana umarım işi bilen arkadaşlar daha mantıklı bir açıklama içinde olurlar...

Fotoğrafların devamı

Ekli dosyalar

• yükle.webp
    yükle.webp
    18 KB · Görüntüleme: 26
  • yükleeeee.webp
    yükleeeee.webp
    16.4 KB · Görüntüleme: 24
  • yükleeeeegggg.webp
    yükleeeeegggg.webp
    1.9 KB · Görüntüleme: 22
Bence gündüz flash olmadan birkaç tane fotoğrafını çekip saklayın aracı satarken kullanmak için.Sonra da garantiden kaputu değiştirtip servisten aldığınız belgeleri de saklayın derim.Daha sonra da oraya takılmadan kafanız rahat bir şekilde aracınıza binersiniz.
İleride aracınıza talip olan kişi bunları görmesine rağmen fiyat kırmak falan isterse kendi bilir artık.
Tabi yine de tercih sizin,böyle kalsın orjinalliği bozulmasın derseniz siz bilirsiniz ama bu defa da ileri de satacağınız zaman gelip bakacaklar,burası boya ister biraz daha indirsek fiyatı falan diyecekler muhtemelen.Aslında pek bir şey fark etmiyor,her iki halde de bir mana ileri sürerler.En iyisi sizin içinizin nasıl rahat ettiğini göz önüne almak.

Ön kısımda darbe filan yok değil mi?

Sanki boya dışa doğru patlamış gibi duruyor taş çiziği değil zamanla genişler mi onu da bilmiyorum ayrıca boya koruma yaptırsam kapanır mı çatlaklar büyürse boya korumanın altında nasıl görünür hiç bilgim yok yardımcı olacak arkadaşlar varsa görüşlerini bekliyorumm

Darbesi yok aracın ayrıca darbesi olsa dahi neden o iki bölge çatlsın ki diğer yerlerinde de birşeyler olurdu sadece orasında boya çatlağı var

Resimlerden gördüğüm o kısımların altında paslanma var ve boya bu yüzden kabarmış... benim düşüncem bu şekilde.

Aynen sanki dışa doğru patlamış gibi duruyor.İleride daha büyük sorun olabilir bence.Sıcak soğuk hava falan derken zamanla daha da açılabilir.Ben olsam az önce de dedim ya,değiştirip kafamın rahatına bakardım.Ben içim rahat binemedikten sonra ne kıymeti var ki.Zaten bir kulp takmak isteyen her türlü takar.Hazır garanti varken değerlendirin derim.

Bana kaportanın ortaya doğru ovalliği var ya astralarda ondan kaynaklı olabilir gibi geliyor ama emin olamadım

Geri