İşgüzar ustalar...

knightrider

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, bilmiyorum sizin de tesadüfen rastladığınız böyle ustalar var mı... Arabayı ilk aldığımda ön cam kontrollerinin altındaki arka cam çocuk kilidinin tutkluk yaptığını farkettim. Kilitli kalıyordu dolayısıyla arkadan açılmıyordu camlar. Aarabayı aldığım galeride çok samimi arkadaşım vardı gel gidelim yaptıralım dedi. Tamam, gittik. Usta söktü içeri gitti geldi hallettim dedi. Taktı, -eee usta bu çalışmıyor? - iptal ettim ben onu. arka camlar sürekli aktif olur artık...

Buyur burdan yak. Ben sana iptal et diye mi geldim, yap diye mi...

Ondan önce de şahinim vardı. Usta direksiyon milini değiştirirken iyi olur yumuşak olur diye bakım yaptı güya mile. Sonuç, direksiyonda bariz boşluk oluşmuştu. Ya kafasına göre iş yapan ustalara bi türlü ısınamıyorum maalesef...

gülersem ayıp olmaz demi:))) aslında bizim eksiğimiz nedir biliyor musun? Lütfen işini kaliteli yapanlar alınmasın ama eğitim sorunumuz var.. Bizde nedense kafası çalışmayan özensiz,becereiksiz çocukları hemen küçük yaşta işe sokarlarki en azından bi iş tutsun eli. Ben diyorum ki bu tip insanların mutlaka meslek lisesi okuması lazım. En azından bişey söylediğimizde onu anlayabilir ve kafasından geçeni yapmaz...

ewet aynen :) benim gibi meslek lis okuması lazım :):)

Birazda türk mantığı işte bişekilde halledeyim diye düşünüyor ustaların bazıları mesala biparça sökeriz kesin fazla parça çıkar :D

öyle birde adama sunu sunu yap dersin tmm der ama o yine kendi bildigin yapar :):) burası kayseri :):)

Sakın bir daha o ustaya gitme, aracın bir çok yerini yapıyorum diye iptal edebilir :kop:.

Sakın bir daha o ustaya gitme, aracın bir çok yerini yapıyorum diye iptal edebilir :kop:.

katılıyorum. yarın oburgun frenlerinden ses felan gelir. onu iptal eder. ayakla tekerleklere baskı yaparak durmanı önerebilir :):)

Deli oldum yaa, ben onu iptal ettim kardeşim demez mi....:))

Hayır biyerlere lehim attıysa yaptırılmaz da artık. Şahin parçası da değil ucuza alıp takasın bir tane.

gecmiş olsun :))

okumak ve egitim almak şart

Geri