egzos ucum paslandı :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsaLİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

corsaLİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
11qiaah.jpg

4 ay önce hepsi burada.com dan aldıgım egzos ucum paslandı :mad: yapabilecegim bişiy varmı diye sizlerin yardımına müracat etmek istedim neler yapılabilir sizce?

ilanda paslanmaz ibaresi varmıydı yada paslanmaz çelikden üretilmişdir gibi bir açıklama varmıydı varsa aynen faturanızla hepsiburadaya geri yollayın ürünü aldığınız ürünün 2 yıl garantisi olması lazım yada üreticiyle temasa geçin direk onlara geri yollayın.. tabi paslanmaz ibaresi varsa yoksa biraz pas giderici biraz krom kaplama yada o tarz bir boya ile egzos ucunu revize edebilirsin..

Hepsi Burada sitesinde satılan ürünler iki yıl garanti kapsamı içinde ayrıca paslanma yapmış yolla değiştirsinler derim. Değiştirirler mi? dersen değiştirirler. Bende çok ürün aldım hatta navigasyon cihazı aldım şarz girişinde sorun oldu fatura ile yolladım adamlar değiştirdi yolladı.

şöyle anlatayım http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26051&productid=otctn100464 bu ucu sipariş ettk aslında ama şimdiki kullandıgım egzos ucu geldi bana baktım dierinden daha güzel duruyo ve aldıgım egzosdan daha pahalı fiyatlarda ses çıkarmadım sonra aradılar aynen elimizde bulunmadıgı için bunu gönderdik eger o üründen isterseniz 1 haftaya elinzde olr şeklinde konşma geçti bnde gerek olmadıgını söyledim paslanmaz ibaresi mevcut ilanda yollansa elbet degiştireceklerdir ama şöylede bişiy var egzos ucu egzosa kaynatıldı ve onun çıkarttırmak yollamak hiç degilse 1 hafta kadar beklemek arabanın o haliyle dolaşması gelen egzos ucunu tekrar kaynattırma biraz tuzlu olur zaten kendisi 15 tl :) pratik başka şeyler önerebilirmisiniz peki?

pratik dediğim gibi pas sökücü wd40 gibi spreyler var sanayide bütün ustalarda olur ondan sıkar pasını temizler sonrada üstüne sprey boya tarzı bir şeyle olayı ucuza çözümleye bilirsin ne kadar verimli olur bilmiyorum..

teşekkür ederim denicem yaptıktan sonra resimlerini buraya atarım ;)

2 liraya biri 300 400 lük diğeri binlik iki zımpere beş liraya da sprey en dandiğinden siyah boya bence işini görür bendede aynı durum var paslanacagı belli bunların ankarada olsaydın ortaklaşa alırdık malları

Ucuz seyleri bu nedenle onermiyorum sağlam alıp takin sefasını surun... Gecmis olsun yenisini alin bence...

Ucuz seyleri bu nedenle onermiyorum sağlam alıp takin sefasını surun... Gecmis olsun yenisini alin bence...

bu yazıyı görünce aklıma zamanında kısa süreli hatta çok kısa süreli bri polo almışdım önceki sahibi egzos ucu takmışdı büyük baca egzosu gibi neyse dedik oraya kaynak yaptırmış uzakdan bakınca hoşda duruyodu gerçi
bir gün yolda giderken yanımızdan bir şey yan şeritten geçdi bizi arkadaş hakan bizi geçen şu şey senin egzos ucu değilmi dedi :kop: :kop: hee evet dedim durduk ilerde aldık yoldan yeniden kaynaklattım :kop:

karbonatla kab telı hafıf ıslak sekılde ovala sonra cıkacak ondan sonra ovala bırde cila at su tutmasın paslanmayı engeller

Geri