Efsane takım ESKİŞEHİRSPOR süperligte

B_1151_GSKLOGO_B.jpg

Eskişehirspor'a Tebrik Mesajı

Bank Asya 1. Lig Playoff final maçında Boluspor'u yenerek, 12 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'e geri dönen Eskişehirspor'u en içten dileklerimizle kutlarız.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/1151.php

Eskişehir'e Süper Ligde başarılar

Alican nie sölemiyorsunya:) bak esk. olduğunu bilmiyordum:( peki gelirmisiniz memlekete geldiğinde haber ver toplanırız:) :) :)

hep söyliycemde fırsat olmuyor :D gelmez olurmuyum ya zaten üni. için büyük ihtimal esk. e gelicem tam öğrenci şehri bide bi kaç hafta sonra gelme ihtimalim var gelirsem haber veririm :good: .

valla eskişehirin 1. lige çıkmasına Gs nin şampiyon olmasından daha çok sevindim nede olsa insanın memleketi kan çekiyor :D bu arada farkettimde opelim.net de çok eskişehirli var
alican da hemşoymuş :D

Alican nie sölemiyorsunya:) bak esk. olduğunu bilmiyordum:( peki gelirmisiniz memlekete geldiğinde haber ver toplanırız:) :) :)
Gençler ben de temmuzda izine çıkıp gelicem memlekete, inşallah bi görüşürüz ;)

es es taraftarı biraz piskopat malesef...
ayder in ordaki simitçi boncu'ğu bilenler varsa :D piskopat kelimesinin canlanmış halini bilirler :D:D:D

bolulular korner atarken pet şişe yağdırmıycaktı :) eskşehirlilere başka şey yağdırır ozmn.

:D çarşı eses'e karşıymış
beşiktaş maçları fena olacak...
eski sakaryaspor maçlarını hatırlıyorum da bütün 54 plaka arabalar porsuğa atılmıştı...

acısı kötü cıkar bunun demedi demeyin;)

onu diyorum işte meydan muharebesine döner iş

Geri