Disk mi kampana mı??????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c@ki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim arabamda olduğu için bende disk diyorum :) olmasaydı kampana derdim :)

yanılmıyorsam corsa d cosmo modelinde istenirse esp alınıyor ve alınan modelde disk yoktu.

disc disc hatta compact disc:) cd

ya arkadaşlar ozaman bende esp olması lazım cunki benimde 4 teker disk ya hem bu disk virajlara sert girince işe yarıyomu

Arkadaşlar, 4 tekerlekte disk olması ESP olduğu anlamına gelmez... Arkası kampana olupta ESP olan araçlar var..

aradaşlar yeni astrada esp yi ancak cosmo modeline cosmo paketi ekleyerek yada ids plus almamız gerekiyo buda fiyatı uçuruyo.. enjoy modeli alıp esp yi serviste taktırabilme olanagımız varmı?

aradaşlar yeni astrada esp yi ancak cosmo modeline cosmo paketi ekleyerek yada ids plus almamız gerekiyo buda fiyatı uçuruyo.. enjoy modeli alıp esp yi serviste taktırabilme olanagımız varmı?

işte benim de merak ettiim bir soru.yetkili serwiste garanti bozulmadan esp takılabiliyor mu yada özel serwiste....

Yeni araba alacak arkadaşlar da uyanmıştır artık ESP siz araç almayın derim ben biz bi hata yaptık siz yapmayın:(

Fiat Punto larda ESP yi standart hale getirdi ...Opel astra da ise Njoy da opsiyon olarak bile yok ancakk otomotik vites alacaksın ki o zaman esp li araç veriyorlar inanılmaz bir uygulama...

benim aracım astra h ve otomatik vites..acaba bende eps var mı? nerden anlayabilirim?

Geri