Disk mi kampana mı??????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c@ki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kimse sana takılamaz teknik olarak imkansız fln gibi şeyler söylemedi arkdaşım sadece bu tip araçlarda gereksiz olduğunu belirttim..... bu arada arkadaşımızın msj sayısını arttırma gibi bi düşüncesi olduğunu düşünmüyorum bana katıldığını söylemiş sadece.....

mbaran' Alıntı:
Arkadaşlar mesaj atmak için mesaj atmayalım lütfen??????????

:mad: hop üstad hayırdır...sana mı düştü derdi...:mad: O nun manası Gökalp e katıldığımın ifadesidir...:rock

faithless1905' Alıntı:
:mad: hop üstad hayırdır...sana mı düştü derdi...:mad: O nun manası Gökalp e katıldığımın ifadesidir...:rock

Arkadaşım önce saygılı olurmusun?

Ben Sizden büyükmüyüm, küçükmüyüm, kimim neyim biliyormusunuz? Yoksa askerliği beraber mi yaptık?

Ben Brembo marka fren derken Brembonun vectra c için ürettiği orjinal GM parçası ayarında fren disk ve balatalarını kastettim. Madem Sayın Gökalp´e katılıyorsunuz Siz cevap verin lütfen; ben şimdi brembo marka fren disk ve balatalarımla (yetkili servisin verdiği fiyatlara oranla daha ucuza Almanya´dan kendim getirdim) fantazi mi yapıyorum üstad?

Saygılarımla..

arkdaşım sen bunu bize söylemdin sonradan söylüyorsun ekonomik yönünden baktığını.... Bn daha fazla uzatmıyorum bu aile ortamında tartışmaktan hiç hoşlanmıyorum(z) iyi geceler iyi forumlar

Sizlere de iyi geceler.

Saygılarımla....

Selam diğer arkadaşlarında dediği gibi araçta esp varsa zaten fabrika çıkışı disk fren takılıyor. Eğer araç ağır tonajlı ve yüksek süratli ise diskin faydalı olacağına inanıyorum. Ben astrada kampana tavsiye ederim bakım maliyeti çok düşük kampanadaki balataları 120.000 km ye kadar kullanabilirsin. Disk balatası 45-50 binde bitebilir ve balataları çok pahalı

önlere 2 Tane Disk 45 Ytl Miş Dogrumudur

mbaran' Alıntı:
Arkadaşım önce saygılı olurmusun?

Ben Sizden büyükmüyüm, küçükmüyüm, kimim neyim biliyormusunuz? Yoksa askerliği beraber mi yaptık?

Ne yani kardeşim yada dostum mu demeliydim...Üstad ne demek biliyorsunuz değil mi?Bilmiyorsanız söyleyeyim üstad; saygı duyulan bir insana.bir büyüğe iltlfat sözcüğüdür
Akıl yaşta değil baştadır...Ben bunu düşünerek üstad dedim...Saygımda da her hangi bir kusur ettiğimi düşünmüyorum...

Ekonomik açıdan durumunuz iyi olabilir istediğinizi yapmaktada da özgürsünüz...Bu beni ilgilendirmez.SAYGILARIMLA ABİCİĞİM

ismail_budak' Alıntı:
önlere 2 Tane Disk 45 Ytl Miş Dogrumudur
ben geçen hafta sanayide sordum,vectra b 2.0 16 v. 1 takım (2 adet) TRW marka ön disk 100 ytl.

Geri