Disk mi kampana mı??????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c@ki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
AseSiNo' Alıntı:
Tabiki disk fren iyidir.Fakat Fabrika uzun hesaplamalardan sonra uygun görüleni araca monte eder.Sizin aracınıza uygun görülen sistem o şekildedir.Kafa takmaya gerek yok .)

İyi de Almanya´daki astra g araçların 1.4 motor 75 hp lik modellerinde bile disk standart. Acaba Türkiye deki modeller 100 hp olduğu halde Alman yanlış hesap mı yaptı bizim ülke için????????????????:mad:

skyey katılıyorum

arkadaşımında deiği gibi hava kanallı disk frelerin imal amacı yük sek hızlarada aniden frenleme gerektiği zaman diski vedolayısıyla balataları aşırı ısınmaya maruz bırakmadan durma kolaylığı sağlamaktır bunun için bencede için rahat olsun KAMPANA OLSUN BİZİM OLSUN :D:D

kullanım ömrü bakımından kampana güvenlik duruşmesafesi vs disk

mbaran' Alıntı:
Disk tabi ki......
Hem de hava soğutmalı.
Ve mümkünse brembo marka.
bu subaru sti mı da brembo olsun :confused:

gokalp' Alıntı:
bu subaru sti mı da brembo olsun :confused:

Şart mı subaru sti olması?????? Başka arabalara uymuyor mu bu brembo denen frenler?????

http://cgi.ebay.de/BREMBO-BREMSSCHEIBEN-OPEL-VECTRA-C-SIGNUM-Vorne_W0QQitemZ140072820271QQihZ004QQcategoryZ57451QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

o zaman ben şunu diyim Hacı Murat 124 lerde önlerde disk arkalarda...

bildiğim kadarıyla çekicilerinde frenlerinin hepsi kampana ve esp li çekicilerde var...

bir zamanlar kullandığım avensisim de esp vardı... abs tc esp standarttı ama arkalar kampanaydı...

mbaran' Alıntı:
Şart mı subaru sti olması?????? Başka arabalara uymuyor mu bu brembo denen frenler?????

http://cgi.ebay.de/BREMBO-BREMSSCHEIBEN-OPEL-VECTRA-C-SIGNUM-Vorne_W0QQitemZ140072820271QQihZ004QQcategoryZ57451QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem
konuyu çarpıtmayalım o araçların gücüyle senin aracının gücü aynımı adamın arabası fabrika çıkışı 280 hp sen bu araca senin aracındaki frenleri takarsan tabi duramaz ama bu aracın frensistemini senin aracına takmak da fantazi olur biraz çünkü opel mühendisleri yeterli görmüş ki bu sistemi senin aracında kullanmışlar.

gokalp' Alıntı:
konuyu çarpıtmayalım o araçların gücüyle senin aracının gücü aynımı adamın arabası fabrika çıkışı 280 hp sen bu araca senin aracındaki frenleri takarsan tabi duramaz ama bu aracın frensistemini senin aracına takmak da fantazi olur biraz çünkü opel mühendisleri yeterli görmüş ki bu sistemi senin aracında kullanmışlar.

Sevgili arkadaş sen linke baksana, brembonun her araca göre diski ve balatası var. Ben Almanya´dan e-bay den 2004 model vectra c aracıma aldım, getirdim, taktırttım ve de kullanıyorum. Çok da memnunum.

Saygılarımla.

faithless1905' Alıntı:

Arkadaşlar mesaj atmak için mesaj atmayalım lütfen??????????

Geri