Hepsini aynı kefeye koymasak![]()
Evet herkezi aynı kefeye koymak yanlış ama kabul etmek gerekli geçlerin gidişatı pek iyi değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsini aynı kefeye koymasak![]()
Sonuna kadar katılıyorum. Gerçekten okullar bitmiş bu ülkede. Sonu ne olacak bende çok merak ediyorum. Gençler çok kötü yetişiyor.Bende Demetevler 12. Cadde oturuyorum. Sitenin önünde park var. Bazı geceler uyku tutmayınca balkonda otururum. Parkta gençler olur 17-18 yaşlarında. Araba taşladıklarını görmedim ama parka acayip zarar veriyorlar. Polisi arıyorum, geliyor, gençleri dağıtıp gidiyor. Ertesi gece yine aynı...
4 yıldır Ankara'dayım. 2005-2006 yıllarında gece parkta oturulmuyordu. Hiç başıma gelmedi ama bu serseriler parkta oturanları gasp etmişler, hatta birine de bıçak salllamışlar ama tutturamamışlar. Son 2 yıldır parklarda güvenlik, en azında saat 11'e kadar duruyor. Son 2 yıldır da hiç böyle şikayet duymadım.
Gençlik çok kötü. Gençliğin halini görmek istiyorsanız liselere gidip bi bakın. İçler acısı...
2006 yılında Abidinpaşa E.M.L'nde Okul deneyimi dersi için yarım gün gidip derslere giriyorduk. Ben o günden beri bu ülkenin geleceğinden şüpheliyim...
Gel de bazılarının eleştirdiği A takımını arama. 14 sene Ankara İncirli'de oturdum. Daha evvel anarşi yönünden çok eleştirilen bu semte A takımı sayesinde huzur geldi. İnanın bir yerden sonra dayak cennetten çıkmadır. Bu araba taşlayan o..... çocuklarının evlerini veya kendi arabalarını taşlayın bakalım ne yapacaklar. Öncelikle iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın. Yazacak çok şey var ama malüm RTÜK olayı.
Ankara'da Eryaman da oturuyorum bilenler bilir altındağ tarafları gibi değil daha nezih bir semttir ama az önce
ben 23 senedir o altındağda oturuyorum benim mahallemde kimsenin arabasını taşlamadılar 1(aydınlıkevler)
nezih dediğin yer sincanla iç içe 2
1 saatte sehre indikten sonra nezih değil elit olsa neolur3
artı bes sene önce o nezih semtte dolmustan yada arabadan inince köpekler saldırıodu
Önceleri A takımına ben de çok kızıyordum ama artık kızamıyorum. Ankara'daki evimin arkasında park var. Tinerciler bir ara burayı adeta mesken tuttu. Aileler çocuklar parka giremez olmuştu. Polis gelince kaçıyorlar, gidince tekrar geliyorlardı. Zamanla bizim apartman bahçesine ve otoparkda bulunan araçlarımıza da zarar vermeye başladılar. Zorunlu olarak A takımından yardım aldıksavaş abi yapma allah aşkına a takımının gerçek yüzünüde biliyoruz.kimse çıkıpta a takımı demesin lütfen
Ne olursa olsun A takımını kabul etmek mümkün değildir.Bunun çözümü eğitimden ve aileden başlar.Eğer böyle olursa nasıl eğiteceklerini bilirlerse a herşey düzelir.Ama ne olursa olsun A takımı olmaması gerek.Bu ülkede polis ne işe yarıyor...Önceleri A takımına ben de çok kızıyordum ama artık kızamıyorum. Ankara'daki evimin arkasında park var. Tinerciler bir ara burayı adeta mesken tuttu. Aileler çocuklar parka giremez olmuştu. Polis gelince kaçıyorlar, gidince tekrar geliyorlardı. Zamanla bizim apartman bahçesine ve otoparkda bulunan araçlarımıza da zarar vermeye başladılar. Zorunlu olarak A takımından yardım aldık. 4 senedir kayıplar. Şimdi parkta geç saatlere kadar huzur içinde oturulabiliyor. Bir diğer örnek eşim emekli olmadan evvel (özel şirkette çalışıyordu) zaman zaman özellikle yılbaşı arifesinde geç saatlere kadar mesai yapardı. Onun eve geliş saatlerinde sokağa çıkmaya bazen ben bile tırsardım. (Bir kaç kere bıçaklı gasp yaşandı) Kızım o aralar çok küçüktü. Çoğu zaman uykudan uyandırıp karda kışta Kızılay'a eşimi almaya giderdim. Bunları da maalesef A takımı temizledi. Kanunsuzca yapılan işleri övmek elbette yanlış, ama meşhur CMUK yasalarından ve Rahşan affından sonra hatırlarsan ülke bir aralar suçluların cenneti haline gelmişti. Yani çaresizlik sonucu denize düşen yılana sarılmak zorunda kaldı. Adam gibi kanunlar konsa, kanunlara uyulsa memlekette ne A takımları kalır ne de mafya denen baldırı çıplaklar.
Önceleri A takımına ben de çok kızıyordum ama artık kızamıyorum. Ankara'daki evimin arkasında park var. Tinerciler bir ara burayı adeta mesken tuttu. Aileler çocuklar parka giremez olmuştu. Polis gelince kaçıyorlar, gidince tekrar geliyorlardı. Zamanla bizim apartman bahçesine ve otoparkda bulunan araçlarımıza da zarar vermeye başladılar. Zorunlu olarak A takımından yardım aldık. 4 senedir kayıplar. Şimdi parkta geç saatlere kadar huzur içinde oturulabiliyor. Bir diğer örnek eşim emekli olmadan evvel (özel şirkette çalışıyordu) zaman zaman özellikle yılbaşı arifesinde geç saatlere kadar mesai yapardı. Onun eve geliş saatlerinde sokağa çıkmaya bazen ben bile tırsardım. (Bir kaç kere bıçaklı gasp yaşandı) Kızım o aralar çok küçüktü. Çoğu zaman uykudan uyandırıp karda kışta Kızılay'a eşimi almaya giderdim. Bunları da maalesef A takımı temizledi. Kanunsuzca yapılan işleri övmek elbette yanlış, ama meşhur CMUK yasalarından ve Rahşan affından sonra hatırlarsan ülke bir aralar suçluların cenneti haline gelmişti. Yani çaresizlik sonucu denize düşen yılana sarılmak zorunda kaldı. Adam gibi kanunlar konsa, kanunlara uyulsa memlekette ne A takımları kalır ne de mafya denen baldırı çıplaklar.
Ne olursa olsun A takımını kabul etmek mümkün değildir.Bunun çözümü eğitimden ve aileden başlar.Eğer böyle olursa nasıl eğiteceklerini bilirlerse a herşey düzelir.Ama ne olursa olsun A takımı olmaması gerek.Bu ülkede polis ne işe yarıyor...
savaş abi buraya kadar her dediğine ok.ama A takımı denilen şey zaten illegal bir sistem.peki yapılanma görünüş itibariyle amacına ulaştımı.cevap evet.çünkü perde arkasını bi çok kişi bilimiyordu yada bilipde bilmemezlikden geliyor.ve perde arkasında yaşananları elbette biliyorsundur savaş abi.
neyse asıl konu değil.konuyu açan arkadaşa ayıp olmasın.ama istersen özelden bu konuyu konusabiliriz.çünkü zamanında bunun acısını birebir yaşamış bi adam olarak bu konuda çok doluyum.