16 May 2008 #11 C.C Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2007 Mesajlar 4,793 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 56 PİRİ REİS' in DÜNYA HARİTASI nı unutmuşlar sanırım
16 May 2008 #12 dnanor Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Mar 2007 Mesajlar 1,321 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 53 bilmiyorum ama...nedense açıklanamayan çok şey var.. acaba diyorum...insanlık..teknik olarak ulaşabileceği en üst seviyeye ulaşup sonrasında kendi sonunumu hazırlıyor...ve insalığın sonu geliyor... ve bir şekilde hayat tekrardan sıfırdan başlıyor...ve bu bir döngü olarak devam ediyor.... her ne kadar inancımıza ters bi durumda olsa bu....sadece bir düşünce...
bilmiyorum ama...nedense açıklanamayan çok şey var.. acaba diyorum...insanlık..teknik olarak ulaşabileceği en üst seviyeye ulaşup sonrasında kendi sonunumu hazırlıyor...ve insalığın sonu geliyor... ve bir şekilde hayat tekrardan sıfırdan başlıyor...ve bu bir döngü olarak devam ediyor.... her ne kadar inancımıza ters bi durumda olsa bu....sadece bir düşünce...
16 May 2008 #13 K Kurtbeyi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Eki 2007 Mesajlar 1,021 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 Gerçekten inanılması güç olaylar, paylaşım için teşekkürler...