corsa d zırıltı

BeşikTaş

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımın ön konsol bölümünde ara ara zırıltı geliyo plastik aksamdan kafayı yiycem ya olmıcak olmıcak zamanlarda zırıltı yapıyo yetkili servise gitmeye karar veriyorum zırıltı yok normal yolculuk esnasında zırıltı yapıyo off:( gaza yüklenince yapıo falan

torpido kapağından mı geliyor o ses, bende de vardı kapağın karşılığındaki lastiklere 2 damla silikon sıktım ses falan kalmadı

sağ torpidonun altında klima filtre kapağı var o çıkmıştır belki benimde olmuştu bir bak istersen

gaza yüklenince yapıyorsa motorda

ecotec yazan kapak yerine oturmamıs yada tutan dişlerden biri kırılmıştır

Sağ taraftan deil sanki o kadranların üstündeki plastik aksamdan gelio gibi tespit edemedim valla ama, daha 5 bimedik araçtan zırıltı duycaksak oho yazık yani

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 14:41 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:38 ----------

Sürekli de gelmiyo ses arada geliyo çok gıcık bi ses

Ön kokpitten özellikle köşelerden çıtırtı şeklinde ses gelir. Kasislerden geçerken daha belirgin olur bu ses. D kasaların neredeyse hepsinde var ya da olacaktır. Yağlayınca felan düzeliyor 5-6 ay sonra geri başlıyor ama çok rahatsız edici değil. Ben bunu sert plastik olduğundan dolayı meydana geldiğini düşünüyorum. Yoksa süngerimsi Vectra B kasadaki gibi olsa ses gelmezdi.

arabayı çok dinlerseniz olmaz.
c180'dede bildiğiniz teneke sesi var :D

millet olarak ne kadar hassasıs ses konusunda bende aynı şekilde araçtan çıt ses gelsin istemiyorum. fakat türkiye yolları bu konuda önümüze aşılması çok zor set çekiyor. Benim aynı ve benzeri sıkıntılara bulduğum çare çıtırtı,zarıltı,gıcırtıları duymaycak şekilde açılmış olan ses seviyesi ve duymamazlıktan gelme. :) dediğin gibi opel yeni kullanıyorum ama bu sıkıntıları malesef üzücü. Allah hata kaza vermesin hayırlı yollar.

Arkadaslar zırıltının konsolun sol şöför tarafında ibrelerin üstündeki plastik aksamdan geldiğini fark ettim elimle bastırınca ses kesiliyo nasıl bi çözüm bulunabilir servise mi götüreyim

silikon sprey sık geçer, bir süre sonra ses gelire tekrar sıkarsın.

Geri