Ta ki 1915 te ülkemizde yakalanan ABD ajanlarının kayıtları mevcut.Senelerce uğraşmışlar ama dedelerimiz onlara fırsat vermemiş.Siyasi düşünenlerin işlerine gelmediği için kabul etmediği bir durum söz konusu.1960 ihtilali ile abd Türkiye yi eline geçirmiştir.Bu siyasi bir söylem yada siyasi tarih değildir.Ülkemizin makus kaderidir.
Yalnız Türkiye'nin Türkiye tarafından değil, Türkiye'nin Türk'ler tarafından yönetilmesi gerekli.Türkiye nin mozaiği denilen bir çok kavimin içinde, bu ülkeye çeşitli dış ülkelerin vaadettikleri karşısında vatana ihanet eden çok sayıda insan olmuştur.Bunun yanında gerek kurtuluş savaşımızda gerekse terörle mücadelemizde aynı kavimlerden bizimle omuz omuza çarpışıp kendine ben Türk'üm diyenlerde vardır.Benim birliğimin içinde bir korucu ''ben belki kürt olabilirim ama bu vatanın ekmeğini yiyorum.Benim dedelerim Atatürk'ü gördüler onunla birlikte savaştılar Türkiye'yi kurdular bende sizin kadar Türk'üm'' diyenler vardı.Hainle vatanseveri birbirine karıştırmamak ve yanlış anlaşılmamak için bu açıklamayı yapma gereği duydum kimseye saygısızlık yapmak gibi bir amacım yok.