Arkadaş ben anlamadım. Bu ülkenin %50'si beyinsizdi. Bakalım gelecek seçimde oran %'de kaç olacak. ülkede bunca fakir ve aç insan varken suriyelilerin karnını doyuruyoruz. Sanki tohumlarına para saydık!!! Bazı şerefsizlerde bizim vergilerimizle 6000 motor arabaya benzinli biniyorlar. Bizde onlar 6000 motor mercedes konforundan eksik kalmasınlar ve dünyayı gezsinler diye hergün yakıta yaptıkları zamlarla koyun gibi yakıt parası ödüyoruz. Ama bize müstahak motorin 20 tl olsun. Bu işin öbür dünyası var. Bakalım orada kim kime binecek göreceğiz.
Hakkımı haram ediyorum. Allah belalarını versin.
Burda ne yazık ki sana hak veremeyeceğim...bu bizim ülkede de olabilirdi yani aynı suriye de ki durum...biz türk milleti aç bile olsak merhametli insanlarız...ve şu an onların ülkesindeki durumdan dolayı mağdur olan halk bize sığındı,bize sığınan ise Allah misafirdir korumak gözetmek görevimizdir...
Allah resulü (sav) gelen dilenci At la bile gelse boş çevirmeyin diyor...yani at bizim bugnün mercedesi olsun kardeşlerim o yolcudur o an parasızdır o şu an muhtaçtır...yarin zengin olsa o bizi ilgilendirmez..Allah resulü(sav) size atlı dilenmeye gelse boş çevirmeyin diyor...bakın o zamanın atı bugünün eşeği değil mercedesidir....o o an muhtaçtır ihityacı verilir..yolda kalmıştır verilir...