Bakım yaptırmalı mıyım?

Ynt: Bakım yaptırmalı mıyım?

Bence yağı ve filitreleri değiştir.

Bu araba işi var ya tamamen masraf. MTV si sanki altı ayda bir değil her ay gibi hemen vakti geliyor. Yıllık bakımı sanırsınız ki üç ayda bir. Trafik sigortası, kasko hemen bitiveriyor. Yakıtı hiç söylemiyorum zaten  battle_Teroriste

Deniz yaptırıp öyle çıkman elbette faydalı olur ama aracının KM'si düşük. Bence yola gidip, dönüşte yaptırman da bir sakınca doğurmaz :)

mucahitduran link' Alıntı:
Deniz yaptırıp öyle çıkman elbette faydalı olur ama aracının KM'si düşük. Bence yola gidip, dönüşte yaptırman da bir sakınca doğurmaz :)
Yola gidip yolda kalmak var çıkmadan yaptırırım  :D

Bu arada bir özel servisle görüştüm fiyat aldım 250 Tl bujiler dahil ,200 tl bujisiz fiyat verdi sizce nasıl ?

harunhoca link' Alıntı:
Bu araba işi var ya tamamen masraf. MTV si sanki altı ayda bir değil her ay gibi hemen vakti geliyor. Yıllık bakımı sanırsınız ki üç ayda bir. Trafik sigortası, kasko hemen bitiveriyor. Yakıtı hiç söylemiyorum zaten  battle_Teroriste

+1

Ynt: Ynt: Ynt: Bakım yaptırmalı mıyım?

sallierim link' Alıntı:
֖zdemir abi bujilerin zaten niye değişeceğini hiç anlamadım  :D .Resmen para kazanmak için taktik 10 bindeki aracın bujisi mi değişirmiş..Yağ ve filtreleri değiştirmeyi düşünüyorum ben de
Sana tavsiyem sakin polen filtresini atma. Temizlet  ve yerine tekrar tak. Orjinali gibisi yok :)

Ynt: Ynt: Ynt: Bakım yaptırmalı mıyım?

WeReWoLF link' Alıntı:
Sana tavsiyem sakin polen filtresini atma. Temizlet  ve yerine tekrar tak. Orjinali gibisi yok :)
1. yıl bakımında polen filtresini saklamıştım abi :) yeni gibiydi valla ..

ray55 link' Alıntı:
+1 mi  walll +1 milyon bile az bence  okkk

Geri