Ynt: Bakım yaptırmalı mıyım?
Bence yağı ve filitreleri değiştir.
Bence yağı ve filitreleri değiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yola gidip yolda kalmak var çıkmadan yaptırırımmucahitduran link' Alıntı:Deniz yaptırıp öyle çıkman elbette faydalı olur ama aracının KM'si düşük. Bence yola gidip, dönüşte yaptırman da bir sakınca doğurmaz
harunhoca link' Alıntı:Bu araba işi var ya tamamen masraf. MTV si sanki altı ayda bir değil her ay gibi hemen vakti geliyor. Yıllık bakımı sanırsınız ki üç ayda bir. Trafik sigortası, kasko hemen bitiveriyor. Yakıtı hiç söylemiyorum zaten battle_Teroriste
Sana tavsiyem sakin polen filtresini atma. Temizlet ve yerine tekrar tak. Orjinali gibisi yoksallierim link' Alıntı:Özdemir abi bujilerin zaten niye değişeceğini hiç anlamadım .Resmen para kazanmak için taktik 10 bindeki aracın bujisi mi değişirmiş..Yağ ve filtreleri değiştirmeyi düşünüyorum ben de
1. yıl bakımında polen filtresini saklamıştım abi yeni gibiydi valla ..WeReWoLF link' Alıntı:Sana tavsiyem sakin polen filtresini atma. Temizlet ve yerine tekrar tak. Orjinali gibisi yok
+1 mi walll +1 milyon bile az bence okkkray55 link' Alıntı: