Astra j Kırmızı Şeytan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TOGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J Kırmızı Şeytan

Saol Yaşar cım.
Bende senin haberleri alıyorum  ;)
Maltepeye uğrada da görüşelim ..

Ynt: Astra J Kırmızı Şeytan

TOGI link' Alıntı:
Saol Yaşar cım.
Bende senin haberleri alıyorum  ;)
Maltepeye uğrada da görüşelim ..

Walla haftasonu volkanla görüştük olmadı ortak biyerde bulusup laflarız,chip konusunda senin araştırmaların varmıs :)

Ynt: Astra j Kırmızı Şeytan

Aracınız hayırlı olsun, şimdiye kadar farklı renk astra gördüğüm zaman keşke bu renk alsaydım dediğim olmamıştı. Kırmızı gerçekten çok yakışıyor bu arabaya MAŞALLAH Allah kaza bela vermesin. Yapılan ekstra işlemlerde yerli yerinde ve abartısız olmuş.

Sn.togi ,sizin ki gerçek astra j budur dedirtiyor.resmi fotoğraflardan hiçbir farkı kalmamış,doğru emek,iyi sonuç vermiş görünüyor. maşallah kazasız belasız kullanın..
araç almadan önce resmi fotoğraflar insanı çok etkiliyor ve alacağım araç ta aynısı olacağını insan düşünüyor fakat görünen o olmuyor.detaylardaki farklılıklar çok daha çekici kılıyor.örneğin; 19 inç jant 17inç ten sadece %11 daha büyük olmasına rağmen sanki bir yarış aracı :)
sn .togi yay taktırmışsınız, jant ile beraber bir memnuniyetsizliğiniz var mı? ünlü markalar olsalar da türkiyedeki işçilikte kuşkularım var. tam bilemiyorum ama satan distiribütör takmıyormuş. siz uygulayan biri olarak tavsiyeniz en doğrusu olur benim için. eğer memnunsanız ve size güven veriyorsa ben de 19 inç jant ve yay takmayı düşünüyorum..teşekkürler..

Kesinlikle haklısınız lansman resimleri bir başka oluyor.
Hangi araç olursa olsun en önemli detay Jant tabi jant ta aslında yay sız olmuyor

Benim kullandığım yaylar H&R 4 cm lik seviste takıldı şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım  , oldukça konforlu bir yay .
işçilik sorun değil çünkü takılması zor değil.
Jantları 19 yapınca biraz sertleşti ama kesinlikle çok fazla değil ki bunda normal çünkü yanak azaldı.
Tabi yol tutuşu , direksiyon ve fren tepkileride iyileşti.
Orj hali ile diresiyon bana fazla yumuşak geliyordu ve ani frende sanki araç sağ sol yapıyormuş gibi oluyordu (sanırım fren torku yüzünden) ama yay ve jant tan sonra bunların hiç biri kalmadı araç yola tam anlamıyla yapışıyor.

Birkaç proje daha var aklımda onlarıda tamamlarsam tam süper olacak :)

hangi serviste bu yayları taktırdınız?gidip konuşacağım.. aklımda birkaç soru var 1-yay takılma işleminde uygun torkla sıkılmayan parçalar olabilir mi acaba diye işçilikten kuşkulanıyorum.bilirsiniz ki bizim ustalarımız teknik klavuz okumadan işe girişirler ve ne kadar sıkılması konusunda hiç duşunmeden sonuna kadar civatayı sıkarlar..bilemiyorum belki de yay montajında sıkılacak hiç birşey yoktur.işte gidip detaylı oğrenmek istiyorum. 2-ESP nin çalışmasını etkiler mi?
  sonuçta memnunum diyorsunuz ama size bir sorum daha var..ben uzun yolda hızlı gitmeden duramam..istanbul-ankara arasını max 3.5 saatte alıyorum.yani otobanda ciddi hızlar yapıyorum.bu yuzden aracıma güvenmeliyim.yay ve montajı sizce hiçbir sıkıntı oluşturmaz değil mi?

19' jantli tek fotograf gorebiliyorum ben,sanirim yuklediginiz sitede sorun var , tekrar yukleme sansiniz var mi herkes cok begenmis merak ettim ben de.Yaysiz 19' jantli kullandiniz mi hic arabayi ? 17' ile 19' arasinda konfor olarak bariz bir fark var mi ? gule gule kullanin ins

1423 link' Alıntı:
hangi serviste bu yayları taktırdınız?gidip konuşacağım.. aklımda birkaç soru var 1-yay takılma işleminde uygun torkla sıkılmayan parçalar olabilir mi acaba diye işçilikten kuşkulanıyorum.bilirsiniz ki bizim ustalarımız teknik klavuz okumadan işe girişirler ve ne kadar sıkılması konusunda hiç duşunmeden sonuna kadar civatayı sıkarlar..bilemiyorum belki de yay montajında sıkılacak hiç birşey yoktur.işte gidip detaylı oğrenmek istiyorum. 2-ESP nin çalışmasını etkiler mi?
  sonuçta memnunum diyorsunuz ama size bir sorum daha var..ben uzun yolda hızlı gitmeden duramam..istanbul-ankara arasını max 3.5 saatte alıyorum.yani otobanda ciddi hızlar yapıyorum.bu yuzden aracıma güvenmeliyim.yay ve montajı sizce hiçbir sıkıntı oluşturmaz değil mi?

Ben Bostancı ֖zel Opel Servisinde taktırdım.Yetkili servis olsun derseniz Topkapi Odak ı tavsiye ederim onlarda KW marka takıyorlar.
ESP nin çalışmasını etkileyeceğini zannetmiyorum , zira önceki Astra H ımda da yay vardı ve esp bir kaç kez çalışmıştı herhangi bir sıkıntı olmadı.
Yuksek hızlarda aracın altından daha az hava geçeceğinden alçak olması daha iyidir.

sxn4 link' Alıntı:
19' jantli tek fotograf gorebiliyorum ben,sanirim yuklediginiz sitede sorun var , tekrar yukleme sansiniz var mi herkes cok begenmis merak ettim ben de.Yaysiz 19' jantli kullandiniz mi hic arabayi ? 17' ile 19' arasinda konfor olarak bariz bir fark var mi ? gule gule kullanin ins

Teşekkürler
Diğer fotolar silinmiş en kısa zamanda yuklemeye çalışırım.
Yaysız 19 lar ile kullanmadım.Konfor farkı bir miktar olabilir diye düşünüyorum.

araç gerçekten harika gözüküyor. emeginize saglık. yalnız arkadaşlar bizim şu 17lik jantlarımıza hayranlıkla bakan diger araçlar bu arabayı gördüklerinde kendilerinden utanırlar söyleyeyim. hakikaten bizim jantlar çok gariban kaldı. iki fotografı da karşılaştırdım ve bu sonuca vardım  005hihih

Geri