- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TOGI link' Alıntı:Saol Yaşar cım.
Bende senin haberleri alıyorum
Maltepeye uğrada da görüşelim ..
1423 link' Alıntı:hangi serviste bu yayları taktırdınız?gidip konuşacağım.. aklımda birkaç soru var 1-yay takılma işleminde uygun torkla sıkılmayan parçalar olabilir mi acaba diye işçilikten kuşkulanıyorum.bilirsiniz ki bizim ustalarımız teknik klavuz okumadan işe girişirler ve ne kadar sıkılması konusunda hiç duşunmeden sonuna kadar civatayı sıkarlar..bilemiyorum belki de yay montajında sıkılacak hiç birşey yoktur.işte gidip detaylı oğrenmek istiyorum. 2-ESP nin çalışmasını etkiler mi?
sonuçta memnunum diyorsunuz ama size bir sorum daha var..ben uzun yolda hızlı gitmeden duramam..istanbul-ankara arasını max 3.5 saatte alıyorum.yani otobanda ciddi hızlar yapıyorum.bu yuzden aracıma güvenmeliyim.yay ve montajı sizce hiçbir sıkıntı oluşturmaz değil mi?
sxn4 link' Alıntı:19' jantli tek fotograf gorebiliyorum ben,sanirim yuklediginiz sitede sorun var , tekrar yukleme sansiniz var mi herkes cok begenmis merak ettim ben de.Yaysiz 19' jantli kullandiniz mi hic arabayi ? 17' ile 19' arasinda konfor olarak bariz bir fark var mi ? gule gule kullanin ins