Astra j Kırmızı Şeytan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TOGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j Kırmızı Şeytan

ben genelde esp yi çalıştırıyorum :) otobanda viraja 180-200 le girince zaten esp lambası yanıyor.iyi ki esp li bu araç.. yay  konusunda ciddiyim ama acele etmemem gerekiyor.biraz aratırmam gerek.sn.togi verdiğiniz bilgiler için çok tşekkürler..

Peki bizim araçların üzerinde gelen bijonlar kilitli olanlardan mıdır acaba? Eğer değilse, hırsızlara karşı bir önlem olarak taktırmakta fayda görüyormusunuz, yoksa memleketimin hırsızları buna da bir çare buldular mı?

dinojasie link' Alıntı:
araç gerçekten harika gözüküyor. emeginize saglık. yalnız arkadaşlar bizim şu 17lik jantlarımıza hayranlıkla bakan diger araçlar bu arabayı gördüklerinde kendilerinden utanırlar söyleyeyim. hakikaten bizim jantlar çok gariban kaldı. iki fotografı da karşılaştırdım ve bu sonuca vardım  005hihih

Teşekkürler çıplak gözle çok daha güzel durduğuna emin olabilirsiniz.
Servistekiler bile şaşırıyorlar , bir jant ile bu kadar nasıl değişir diyorlar.  :)

1423 link' Alıntı:
ben genelde esp yi çalıştırıyorum :) otobanda viraja 180-200 le girince zaten esp lambası yanıyor.iyi ki esp li bu araç.. yay  konusunda ciddiyim ama acele etmemem gerekiyor.biraz aratırmam gerek.sn.togi verdiğiniz bilgiler için çok tşekkürler..

Yay yol tutuşu bariz arttırdığından farkı sizde hissedeceksiniz.ESP daha az devreye girecektir.
Ama yine de dikkat diyorum fazla zorlamayın nolur nolmaz kul yapısı sonuçta..

alahan1963 link' Alıntı:
Peki bizim araçların üzerinde gelen bijonlar kilitli olanlardan mıdır acaba? Eğer değilse, hırsızlara karşı bir önlem olarak taktırmakta fayda görüyormusunuz, yoksa memleketimin hırsızları buna da bir çare buldular mı?

Kilitli bijon orjinal olarak gelmiyor , aksesuar olarak ayrıca satılıyor.
Caydırıcılık olacağı kesin ama kafaya koyan hırsız aracıda götürür.

Arkadaşlar ne zamandır istediğim çift eksozlarıma kavuştum..
Odak gerçekten iyi iş çıkardı.

1rijj

100_3839.jpg

100_3841.jpg

100_3842.jpg

100_3844.jpg

100_3845.jpg

Fotoraf0001.jpg

Fotoraf0002.jpg

Güzel olmuş sn.togi araca da yakışmış. Güle güle kullanın.

hocam bigün gelcem senin arabayı kaçırıp yerine benimkini bırakcam harika olmuş araç egzozdan sonra zaten harikaydıda dft012

markopasa86 link' Alıntı:
Güzel olmuş sn.togi araca da yakışmış. Güle güle kullanın.

thnxx

Darısı başınıza.. :)

astraowner link' Alıntı:
hocam bigün gelcem senin arabayı kaçırıp yerine benimkini bırakcam harika olmuş araç egzozdan sonra zaten harikaydıda dft012

:D :D :D :D
Olur walla nasıl olsa ikiside kırmızı farkı anlamam herhalde  ;D

Geri