1975 opel kadett motor revizyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lortati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lortati

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar 1975 opel kadett 1200 cc aracımın motoru yağ yakmaya başladı revizyon edilmesi gerek acaba maliyeti ne kadar tutar ? parçaları bulabilirmiyim tanıdıgınız bildiginiz usta varmı acaba yardım ve önerilerinizi bekliyorum :(

yokmu cevap verecek arkadaşş

Parça konusunda sıkıntı olacağını sanmam. Bir kaç yerden fiyat alın olmaz ise şansınız varsa daha kaliteli bir motor taktırsanız nasıl olur diye düşündüm.

Parça konusunda sıkıntı olacağını sanmam. Bir kaç yerden fiyat alın olmaz ise şansınız varsa daha kaliteli bir motor taktırsanız nasıl olur diye düşündüm.

yeni motor olayını araştırdım ama malesef 5 yaş sınırı varmış o yüzden olmuyor

yeni motor olayını araştırdım ama malesef 5 yaş sınırı varmış o yüzden olmuyor

Nasıl 5 Yaş Sınırı Ya Zaten ßi Araç Yeni motor istiyene kadar 10 yaş'ı ßuluyo geçende 93 model araca yeni motor takıcaklardı ordan dedim

Millet piyasada klasik arabaların motorlarını yaptırıyor, 1975 model Kadett'in adı mı olur? Ayrıca hurdacıdan faturalı çıkma bir motor bulursanız (1300 cc yi geçmemek şartıyla) rahatlıkla aracınıza taktırırsınız.

Şimdi 75 model aracın orijinal olarak kalması çok önemli değil ise yeni nesil bir motor takma şansım varsa eski ile şahsen uğraşmam gider yeni nesil bir motor alırım daha iyi. Tabi bu benim fikrim.

Geri