yağ yakma belirtileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brk6060
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
knk artık göstermeye bile gitmeye gerek duymuyorum şimdi arabaya indim torpidodan kullanım klavuzunu aldım

sayfa 206
yağ tüketimi (l/100km)
benzinli motor ve x 17 tdl dizel motor 0,075
dizel motor x 20 dtl 0,06

knk bu verilere göre benim araba az bile yakıyor maşaallah :)

Hakkaten az bile ama ilginç 0,75l/1000 km. Forum üyeleri ne düşünüyorlar merak ettim :)

arkadaşlar bir yorum yok mu bu duruma. kullanma kılavuzuna göre aracın 1340 kmde 1 litre yağ yakması normal. Bu "normal" üst sınır mıdır. Bu sınır rektefiye sınırı mıdır? Yoksa gerçekten bu araçlar zamanında böyle yapıldı da biz mi bilmiyoruz.

Benim bildigim kadariyla o ust sinirdir benim aracta yag eksiltiyor motoru sıkıştırmazsam 2000 km de yarim litreye yakin eksiltiyor ama zorlarsam 1 litreye kadar cikiyor bana gore bu bile anormal bi durum

yag

kardeş üzülme bendede aynen dedigin gibi :) gösterdimyag yakıyor dedi.motoru indirecez 1000 tl civarında gider dedi. yagı tamamlayıp biniyorum :)) her yakıt aldıgımda bakıyorum. satana kadarda devam :)

ne kadar yakıyor kardeş senin yağ makinesi :)

arkadaşlar bir yorum yok mu bu duruma. kullanma kılavuzuna göre aracın 1340 kmde 1 litre yağ yakması normal. Bu "normal" üst sınır mıdır. Bu sınır rektefiye sınırı mıdır? Yoksa gerçekten bu araçlar zamanında böyle yapıldı da biz mi bilmiyoruz.

kabul edilebilir üst sınırdır aşarsa uruma göre motor açılır

Geri