Yağ nerden bulabilirim?

bnce castrol yada mobil 1 10/40 tam sentetik

1 litre eklemek için illakı o markayı aramak zorunda değilsin. iyibi markanın 10/40 yagını koy tamam

Mobil 1, Shell, Bp, Castrol 'ün 10-40 yağlarını kullandıktan sonra bence bir sorun olmaz.. Ha birde pahalı ve çok kaliteli olduğu söylenen Agip veya Esso gibi yağlar varmış duyduğuma göre ama onlar hakkında bilgim yok.

yağ konusunda ben mobil 1 bir numara derim.mobil 1 tam sentetik yağını koyduktan sonra arabamın ortalama benzin tüketimi 7,2 den 7,0 a düştü.ama tabi aracın motoruna uygun incelikte yağ koymalısın. gm yağının kalitesiz olduğunu bende bir hayli fazla yerden duymuştum ve o yüzden mobil 1 i tercih ettim.

Castrol Magnetic 10W/40 kullanıyorum memnunum litresi 15 ytl

Arkadaşlar , Gm 10w-40 dediğiniz yağ Mobil S 10w-40 ile aynıdır.Gm bu ürünü mobile yaptırmıştır.İkiside aynı yağ.Sadece Gm in satışı daha ucuz diye biliyorum.

0-40 ile 10 40 arasındki farkı açıklayacak varmı arkdaşlar

ben 60'a shell helux 10/40 aldım. babam 15 yıl madeni yağ distribütörlüğü yapmıştı. mobil 1 - castrol magnatec yada shell al der her zaman. castrol magnatec alacaktım iyi tutunduğu için silindirlere, ama yağ değiştiren yerlerde bulamadım, çok da aramadım. gittim shell istasyonuna shell aldım. iyi görünüyor.

Geri