Yağ eksiltme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lapsetur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lapsetur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
3 ay önce yağ değiştirdim. GM marka 10/40 yağ ve Bor power koyduk. Geçen ay würth'ün enjektör temizleyicisi ekledim full depoya 2-3 viteslerde devirli kullandım arabayı depo bitene kadar.

Bugün yağ ne durumda diye baktığımda 2 diş eksikti bende tamamladım 1/2 litre yağla. Yağ değiştirdikten sonra 1.800 Km gitmişim. Bu eksiltme normalmi??

aracın modelini ve km sinin yazarsan daha çok cevap alırsın

Opel Corsa C 1.2 Club 2003

109.300'de KM'si

yag degisiminden önce eksilitiyormu idi?
eger ekslitmiyor ise o yagin kalitesinden olabilir...

Arabayı alalı 5 ay oldu. Aldığımda 1/2 litre eklemiştim. Fakat yağ değiştirdiğimizde içindeki yağ çamur gibiydi

Arabada mavi duman yok. Fakat eksoz çıkışı würth enjektör temizleyicisi kullandıktan sonra kap kara oldu

egzoz normal sonucta enjektör ve sibop temizleyicisi koymussunuz würth..tüm pislik ve kurumu atmistir...yag yakmasi biraz fazla.. ölcerken düzlükde motor dinlendikten sonra mi yaptin

İlk ölçtümümde tek diş eksikti sonra benzinliğe gittim yağ almak için orada abi şurası düz zemin dediler bende orada 15 dk bekledikten sonra ölçtüm. 2 diş eksik çıktı. bende 1/2 yağ ekledim yağ çubuğu tam gösterdi. Yarın birdaha bakacağım eğer yağ çubuğunu taşmışsa fazla koydum demektir

Birde bu kurumları yakarken yağda yakmış olma ihtimali varmı

fazla yag motora zararlidir ve sonucta yakacaktir...kurum temizleyici ile birlikte yag da yakar tabii... 1800km de 250ml normal bence ilk ölcümüne göre...

Kimse borpower ı düşünmemiş. BU ürünler yağın orijinal film tabakasını bozmuyor mu peki?...

Yağ çubuğunun son dişinden sonra boğum kesiminde de yağ gözüküyor bu fazla yağ mı koymuşum anlamına geliyor

Geri