venga sürdüm

darkmoon

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kia venga sürdüm

bu gün arkadaş venga almış biraz sürdüm 6 vites panaromik tavan sunroof 128 neygir 1.6crd motor var aracın tasarımı hoş güzel içide güzel ben çok beğendim özellikle performasın ve ekonomiyi bir arada düşünenler ilgilenebilir belki bende arabayı satıp düşünüyorum arabanın donanımda epey dolu ncap dende 4 yıldız almış gayet başarılı bir araç..

Son düzenleme:
Kia - Venga diye de ekleme yapalım bilmeyenler için :)

Direksiyon vites gögüs sanki opelimsi gibi geldi bana :confused:

içi çok güzel bilmiyorum o kadarda opele benzemiyor zaten yeni nesil araçların çoğunun içi aynı ama güzel yanı motoru çok kaliteli bir motor var araçda araştırdığım kadarı ile bu crd motorlar dizel motor teknolojisi içinde en iyisi imiş.. chrseyler grubu jeep grubu cherokee lerde falanda kullanılıyor..

kiavenga20103.jpg

hundai den ıyıdır çünki hundai yokken tr pazarında kıa vardı ama sıkıntısı ikinci el olayı yoksa bınılır bu arabalara

bilmiyorum kia her zaman hyundai den daha sıcak gelmişdir bana marka olarak.. sorento da falanda çok iyi başarı yakaladı kia kia elit sınıfda mpv olsun suv olsun çok başarılı bu vengada mpv bir araç zaten..

hyundai daha çok ayak işlerine uygun araçlar yapıyor o konuda başarılı accent ı falan getzi bu yeni i20 si bu tip işlerde iyi satıyor..

bence iki marka arasında satış yapdıkları kesim arasında çok büyük bir sınıf farkı var..

arkadaşlar kia ve hyundai kardeş kuruluş birçok aracın platformu aynı örnek kia cee'd ve hyundai i30 motorları bile aynı sadece logo ve isim farklı.

1.6 6 viites 128 Beygir ...

Şehir içi (Lt/100 km) 5,8
Şehir dışı (Lt/100 km) 4,4
Karışık (Lt/100 km) 4,9

bana gayet iyi geldi..

Bu arabaya %1.6 tasarruf ettirirsek kaç oluyo bu değerler :S

Geri